Weer nederlaag voor FC Omniworld

24 maart 2007
De profs van FC Omniworld hebben vrijdagavondavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen met 2-1 verloren.Het was al weer de derde nederlaag op rij voor de Almeerders.

De Almeerders begonnen zeer matig aan het duel en kwamen al na zeven minuten op achterstand na een individuele fout van verdediger Lesmond Prinsen. Roy Stroeve profiteerde dankbaar van een verkeerde terugkopbal en zette de Emmenaren op voorsprong. Vervolgens zakte Emmen terug op eigen helft, maar wist Omniworld aanvallend geen vuist te maken.

Ook in het begin van de tweede helft liep Omniworld weer tegen een snelle tegentreffer op. Sergio van Dijk scoorde drie minuten na rust de 2-0 en zo leek Emmen de wedstrijd gemakkelijk naar zich toe te trekken.

Toch kwam Omniworld halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd na een goede goal van Richard Haklander. Vervolgens zette de ploeg van Jan Schulting Emmen onder druk en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Maar ondanks die druk en het vele balbezit wisten de Almeerders uiteindelijk niet op gelijke hoogte te komen en dus boekte Emmen zijn eerste zege onder de nieuwe coach Gerry Hamstra.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer