advertentie

Een ongebruikte slaapkamer, de schuur in je tuin, of zelfs je hele woning. Er valt tegenwoordig makkelijk iets aan te verdienen door deze als slaapplek aan te bieden op sites als Airbnb. Ook in Flevoland een steeds populairder wordend fenomeen. We bezoeken er deze zomer een tiental.

Alle bezoekjes op een rij

 

 
Zeewolde - Erwin ter Horst verhuurt zijn woning op villaresort Harderwold in Zeewolde.Kosten 110 euro per nacht.   Lelystad - Marieke Dillman heeft voor 30 euro per nacht een kamer in haar huis aan de Griend in Lelystad te huur.

 
Almere - Nicoline Graaff verhuurt De Zeiltoren in de experimentele wijk De Realiteit in Almere. Voor 60 euro per nacht kan dit fantasiehuis worden gehuurd.   Urk - Klaas Barends heeft voor 15 euro per nacht een sobere kamer op Urk te huur. Het is de goedkoopste airbnb in Flevoland.

 
Dronten - Wilma de Iong runt deze vakantiewoning aan de Vossemeerdijk in Dronten. Kosten: 150 euro per nacht   Almere - Slapen in het blauwe tuinhuis van Susan Zijlstra in Almere Haven kost 50 euro per nacht.

 
Lelystad - Voor 100 euro per nacht is de drijvende woning van John en Freddy van Arnhem in Lelystad te huur.  

Rutten - Paul Giesen en zijn vrouw hebben een deel van hun woning omgedoopt tot Het Tijdelijk Verblijf. Voor 60 euro per nacht kun je bij hen overnachten.


 
Almere - De Amerikaanse Carol Williams runt Yogacentrum Soul Essentials in Almere. Ze heeft daar meerdere kamers vanaf 40 euro per nacht te huur.  

Zeewolde - Een bungalow op naturistencamping Flevonatuur is te huur voor 400 euro per week.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer