advertentie

De Grote Vakantieweek op 89.8 FM

De Grote Vakantieweek bij Omroep Flevoland radio!

De Grote VakantieweekVan maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli is bij Omroep Flevoland radio “De Grote Vakantieweek”! Een week vol zon, zee, strand, barbecue en gezelligheid. 

De week wordt gepresenteerd door Aernout Pleket en Gert-Jan Jansen (ochtend) en in de middag door het presentatieduo Marco Verhagen en Rob Brouwer. 

Verslaggever Gerard van Ommen bezoekt dagelijks bekende en minder bekende toeristische plekken in de provincie, niet alleen op het land maar ook op het water.

Natuurlijk zijn er ook weer mooie prijzen te winnen, zoals vrijkaarten voor Walibi en wakeboardlessen. Op deze pagina zijn alle hoogtepunten terug te luisteren.

 

Vakantiequiz
De gehele week wordt ‘de grote vakantiequiz’ gespeeld waarmee mooie prijzen te winnen zijn. 

Actie: Zonnige selfie
Maak een zonnige selfie! 
Luister naar de radio en kijk op de Facebook van Omroep Flevoland voor meer informatie over deze actie. Je kunt de selfie nu ook via whatsapp sturen op het nummer 06-52.52.48.91

Het weer in Europa
Waar is het warm en waar valt het een beetje tegen? Je hoort het op de radio bij Omroep Flevoland.

Favoriete vakantieplaat
Een bekende Nederlander uit de provincie vertelt in de grote Vakantieweek zijn of haar mooie vakantieverhaal waarna we zijn/haar favoriete vakantieplaat draaien. Aan welk nummer heeft hij/zij een fijne herinnering? Je hoort het via Omroep Flevoland radio.

Gelukszoekers
Luister naar de prachtige verhalen van Flevolanders die het in het buitenland gemaakt hebben.

Verder deze week: vakantietips, bijzondere vakantiecursussen en heerlijke vakantiegerechten.

 

 

© omroep flevolandsitemap | disclaimer