advertentie 
 
 
  Almere Liberaal
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Er moeten voldoende woningen komen voor senioren en studenten, en sociale huurwoningen verdelen we niet via een loterij.       In elk stadsdeel een zwembad, waarvan één met openluchtzwembad.       Goede WMO (AWBZ en Jeugdzorg) is alleen mogelijk met voldoende geld. De gemeente Almere moet zich daarvoor dus sterk maken in Den Haag.       De mens centraal: welvaart mag niet ten koste gaan van welzijn.       Van groeien naar snoeien: het onderhouden van bestaande wijken is nu belangrijker dan het verder uitbreiden van de stad.  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Martin Sinke

Gehuwd heb twee kinderen, woon 33 jaar in Almere en fractievoorzitter van Almere Liberaal. Sterk betrokken bij Almere en bekleedde veel bestuursfuncties.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter          
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Marissa Visser

Ik ben er voor de inwoners van Almere, wil verkorting van wachtlijsten voor een sociale huurwoning, geen lotingsysteem en een veilig Almere.

   
    Twitter   LinkedIn      
           
           
  Kandidaat 3   3. Kenneth Konigel

Minder groeien, meer snoeien: Onderhoud aan bestaande wijken en parken is nu belangrijker dan stadsuitbreiding. #verloedering tegengaan!

   
Facebook   Twitter          
           
           
  Kandidaat 4   4. Caroline Schelling

Voor alles wat leeft en werkt in een groene stad. Goede zorg, woningen voor jong en oud, armoede bestrijden, een veilige leefomgeving en dierenwelzijn. Geen beloftes, maar doen!

   
Facebook   Twitter          
           
           
  Kandidaat 5   5. Frits van der Pluijm

Al 28 jr Havenaar, 64 jr oud en vind het belangrijk dat Almere een stad is waar je met plezier wil wonen, studeren, werken en oud worden.

   
Facebook   Twitter   LinkedIn      
           
           
  Kandidaat 6   6. Debora Korporaal

Participatie is niet hetzelfde als 'zoek het zelf maar uit'. Als de samenleving niet klaar is voor saamhorigheid, mogen we kwetsbare mensen niet aan hun lot overlaten.

   
Facebook   Twitter          
           
           
  Kandidaat 7   7. Huib Vlug

 

   
               
           
           
  Kandidaat 8   8. Jan Snijder

Ja, waarom Almere Liberaal stemmen, is niet moeilijk ,kijk naar het resultaat van vier jaar raadswerk, meer hoef ik niet te zeggen.

   
Facebook              
           
           
  Kandidaat 9   9. Fred Kraus

 

   
               
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer