advertentie 
 
 
  Klimaat en OmgevingsPartij Almere
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Afblazen dure prestigeprojecten (o.a. geen Floriade, uitbreiding luchthaven Lelystad of leegstand) Bespaart de gemeente miljoenen euro’s       Verduurzamen bestaande stad. Opknappen woningen (energiezuiniger maken) en wijken. Energiekosten gaan omlaag en werkgelegenheid omhoog!       Armoedebestrijding en lastenverlichting (energiekosten en gemeentebelastingen omlaag) . Te betalen uit afblazen dure prestige projecten.       Meer werkgelegenheid door de lokale (duurzame) economie te stimuleren. Werken aan jeugdwerkloosheid. Ondersteun Almeerse ZZP’ers en MKB.       De gemeenteorganisatie verduurzamen (Duurzaamheid leidend in gemeentebeleid) Afslanken van het ambtelijke apparaat (miljoenbesparing)  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Max de Goede

Milieudeskundige (46 jaar) Verduurzamen bestaande stad, lokale werkgelegenheid en armoedebestrijding/lastenverlichting; daar sta ik voor.

partijprogramma: partijprogramma
 
 

 
 
 
 
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Anton Scheerder

Ex-ondernemer/tolk (54 jaar) Almere heeft een visie nodig die leidt naar houdbaarheid van de welvarende samenleving. Wij bieden die.

   
       
           
           
  Kandidaat 3   3. Annelies van der Werf

Leerkracht (47 jaar) Kop denkt duurzaam bij alles. Kop komt met duurzame oplossingen op gebied van milieu, socialisering en economisch vlak.

   
       
           
           
  Kandidaat 4   4. Arjen van der Woude

commercieel verkoper (24 jaar) Almere moet zijn gelden inzetten voor de burgers en niet voor prestigeobjecten. Aanpakken jeugdwerkloosheid.

   
       
           
           
  Kandidaat 5   5. Anda Smids

Leerkracht (55 jaar) Door bezig te zijn met praktische duurzaamheid hoop ik dat de wereld voor mijn kleinkinderen nog leefbaar zal blijven.

   
       
           
           
  Kandidaat 6   6. Jola Heilker

Leerkracht (50 jaar) Belangrijk is bewust zijn van onze leefomgeving. Die stopt niet bij het tuinhekje. Duurzaamheid biedt meer welzijn.

   
       
           
           
  Kandidaat 7   7. Harry van der Werf

Gep. Ambtenaar/vakbond (74 jaar) Ik ben voor een goed, veilig en duurzaam leefklimaat, wijkonderhoud, groenbehoud en lastenverlichting.

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Irma Toussaint

Zorgdeskundige (51 jaar) Ik wil graag bijdragen aan een aanpak om op korte termijn duurzaam denken ook echt om te zetten in daden.

   
       
           
           
  Kandidaat 9   9. John Elsenhout

Accountmanager (50 jaar) Burger en natuur centraal stellen door duurzaam investeren in veiligheid, maatschappelijk welzijn en energiezuinigheid.

   
       
           
           
  Kandidaat 10   10. Dedie Sluitman

Gep. begraafplaatscoördinator (64 jaar) Duurzaam leven is niet alleen beter voor het voortbestaan van onze welvaart maar ook vooral gezonder.

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer