advertentie 
 
 
  SP
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  De gemeente moet bij bezuinigingen de lasten zodanig verdelen dat de laagste inkomens worden ontzien. De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten       Bij vaststelling van tarieven voor uitvoering van zorgtaken, ziet de gemeente erop toe dat dit voldoet aan geldende cao's en er zekerheid van werk wordt geboden
      Voor ouderen in bestaande wijken worden, binnen de categorie sociale huurwoningen, betaalbare woningen gerealiseerd       Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen/heffingen voor inwoners met  inkomens lager dan 120% van het bestaansminimum wordt ruimhartig toegepast.       Het budget dat voor de Jeugdzorg beschikbaar wordt gesteld, moet geoormerkt worden en mag dus niet voor andere doeleinden worden gebruikt.  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam posuere molestie lorem, gravida sollicitudin odio consectetur vel. Aliquam e


   Kandidatenlijst
       
   

1. Ans Desumma-Kreelekamp

 

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter  
 
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Asjen van Dijk

Ik ga me inzetten voor een sociaal Almere, waar bezuinigingen niet ten koste zullen gaan van de mensen met de laagste inkomens. Ook in Almere dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten.

   
  Twitter      
           
           
  Kandidaat 3   3. Frans Mulckhuijse

Ik ben al 8 jaar actief in de gemeenteraad en ken het klappen van de zweep. Ik sta voor kwalitatief goede jeugdzorg in Almere, waar jongeren en ouders centraal staan en de bureaucratie met de helft verminderd wordt.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 4   4. Arie Stuivenberg

Geboren en getogen in Zwart Nazareth, 67 jaar, 8 jaar woonachtig in Almere. Statenlid provincie Flevoland. Ik ga voor werk en de bereikbaarheid van Almere, met gratis OV voor de laagste inkomens.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 5   5. Martin van Blitterswijk

Voor alle bevolkingsgroepen van Almere zijn sport, welzijn en culturele activiteiten belangrijk voor ontwikkeling en ontspanning. Samen leven is samen genieten.

   
       
           
           
  Kandidaat 6   6. Erwin Prins

Als ondernemer mag u van mij verwachten dat ik de ondernemers in Almere een gezicht geef. Met name een gezond midden en kleinbedrijf geeft onze stad samenhang en structuur.

   
       
           
           
  Kandidaat 7   7. Hans Everhard

Ik werk heel mijn arbeidsleven al in de zorg en daar sta ik nog steeds pal voor. Echte zorg, goede zorg voor onze stadsgenoten.

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Mark Nieuwstad

Al 16 jaar woonachtig in Almere. Op de fiets de stad goed leren kennen. Kennis van administratieve processen. Mark is voorzitter van de kerngroep, levert een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de SP in Almere.

   
       
           
           
  Kandidaat 9   9. Gerard Mulder

Ik ben goed in cijfers, jaarrekeningen en budgetten smul ik van. Zal de gemeentebegroting scherp bewaken en sta voor een duurzaam en financieel gezond Almere.

   
       
           
           
  Kandidaat 10   10. Erik Bronkhorst

75 jaar jong, al 30 jaar in Almere als een vis in het water. Maak me vooral sterk voor de belangen van de minderbedeelden. Uitsluiting van andere culturen en discriminatie is me vreemd.

   
       
           
           
  Kandidaat 11   11. Sjaak Louweret

 

   
       
           
           
  Kandidaat 12   12. Annemieke Koopman-Lekkerkerker

 

   
       
           
           
  Kandidaat 13   13. John Cocu

 

   
       
           
           
  Kandidaat 14   14. Corry Steinbrückner-van den Brom

 

   
       
           
           
  Kandidaat 15   15. Henk van der Linden

 

   
       
           
           
  Kandidaat 16   16. Marco Out

 

   
       
           
           
  Kandidaat 17   17. Ed Naaktgeboren

 

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer