advertentie 
 
 
  GroenLinks
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  We zijn zuinig op ons buitengebied, ook voor onze kinderen. Daarom kiest GroenLinks voor het OV, de fiets & milieuvriendelijke bedrijvigheid       Wij steken een helpende hand uit naar gezinnen die het moeilijk hebben. Je mag er op rekenen dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.       Ondernemers krijgen de ruimte. Zo ontstaan banen in de buurt. We stimuleren ondernemers die voor persoonlijke én maatschappelijke winst gaan       Wij zijn tegen Luchthaven Lelystad. Al jaren waarschuwen we dat het voor Dronten geen werk; maar herrie, stank en overlast zal opleveren.       Als je zorg nodig hebt, mag je niet de dupe worden van mogelijke bezuinigingen. GroenLinks kiest eerst voor mensen, dan pas voor de cijfers!  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Paul Vermast

Beleidsmedewerker, 36, verloofd. Ik ga voor een groen & sociaal Dronten, met werk voor iedereen en zorg voor de mensen die dat nodig hebben.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter          
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Kevin Mol

25 jaar, communicatiemedewerker. Samen op een duurzame en sociale manier de toekomst in: Dronten over 50 jaar nog net zo jong!

   
Facebook   Twitter          
           
           
  Kandidaat 3   3. Albert Bleijenberg

65, Gehuwd. Sinds 1971 in Dronten o.a. vz IJsclub Dronten en ex- vz asv Dronten. Een groene, duurzame en sociale samenleving begint lokaal.

   
               
           
           
  Kandidaat 4   4. Leo Broekhuis

Beleidsmedewerker jeugd en sociale veiligheid. 63 jaar. Alle inwoners van Dronten moeten zich veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

   
               
           
           
  Kandidaat 5   5. Simon Miske

Senior adviseur & Statenlid, 47 jaar, gehuwd, maakt zich sterk voor een duurzame gemeente, werkgelegenheid en een goed voorzieningen niveau.

   
               
           
           
  Kandidaat 6   6. Johan Banis

Drontenaar sinds 1965. Wil alles van Drt, Bhz, Swb weten en er over meepraten. Part time docent School v Journalistiek, part time huisman.

   
               
           
           
  Kandidaat 7   7. Piet Schmit

Grand Old Man van de Drontense sociaaldemocratie. 81 jaar. Zeer betrokken bij minima en anderen aan de onderkant van de samenleving.

   
               
           
           
  Kandidaat 8   8. Anna van den Enden

Milieukundig veldmedewerker, 32, verloofd, wandelen, avondjes met vrienden, fotografie, zorg goed voor de aarde, dan zorgt zij goed voor jou.

   
               
           
           
  Kandidaat 9   9. Leanne Jansen

Student journalistiek, 24 jaar, schrijven, boeken en tijdschriften lezen, de wereld rondreizen, puzzelen, films, creatief bezig zijn.

   
Facebook              
           
           
  Kandidaat 10   10. Hans de la Mar

Ondernemer, 60. Met het oog op de toekomst meer oog voor elkaar en de omgeving.

   
               
           
           
  Kandidaat 11   11. Riet van der Wee

WMO-consulent, 63, alleenwonend. Graag werk ik mee aan de duurzaamheid- en sociale vraagstukken in de raad. Was van 1999-2003 GL Statenlid .

   
               
           
           
  Kandidaat 12   12. Wim Kooi

Zelfstandig werkende loopbaancoach, 59, gehuwd, mensen mens, opkomen voor de kwetsbare mens, inzet voor werkgelegenheid in onze gemeente.

   
               
           
           
  Kandidaat 13   13. Danielle de Iongh

Geboren Drontenaar. Secretariaat Meerpaaldagen, STA Dronten en andere evenementen. Informatiemanagement bij landelijke creditorganisatie.

   
               
           
           
  Kandidaat 14   14. Cebus Korteweg

Cebus Korteweg, gehuwd al 12 jaar als raadslid op de bres voor een groen en sociaal Dronten . Daarvoor actief voor landbouw, milieu en kerk.

   
               
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer