advertentie 
 
 
  SP
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  De kernwaarden van de SP zijn “ Gelijkwaardigheid, Menswaardigheid en solidariteit”. Al ons beleid zal op deze kernwaarden zijn gebaseerd en alle voorstellen zullen hierop ook worden beoordeeld.       Mensen moeten de zorg behouden die ze nu krijgen. De zorgbehoevende moet centraal staan en er moet gekeken worden wat voor hem de beste hulp is. Mantelzorgers moeten voldoende worden ontlast om burn-out te voorkomen.       De jeugdwerkeloosheid is een belangrijkpunt van aandacht, maar ook die van de ouderen mag niet worden vergeten. Mensen moeten langer doorwerken, terwijl er amper werk te vinden is. Er moeten, samen met de werkgevers in Dronten, banenplannen worden opgesteld om plaats te creeren voor jong en oud.       Voor de jeugd in Dronten zijn maar weinig plaatsen waar ze terecht kunnen. Om te voorkomen dat de jeugd op straat gaat hangen of zich in drinkkeetten terugtrekt dienen initiatieven voor de jeugd actief ondersteund te worden.       De zittende gemeenteraad heeft grootse plannen voor de toekomst van Dronten. De SP-Dronten vindt dat er in het huidig economische klimaat geen plaats is voor deze plannen en dat ze daarom in de koelkast moeten. Het is nu tijd om af te maken wat niet af is.  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Jan den Boer

Tot maart 2005 was ik werkzaam bij de krijgsmacht als Humanistisch Geestelijk Verzorger. Mijn laatste standplaats was Ermelo. Al vanaf mijn twintigste ben ik politiek en sociaal actief

partijprogramma: partijprogramma
 
 
       
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Chantal Sijtsma van Nieuwkerk

Geboren in Dronten. Ik ben getrouwd, moeder van 3, Persoonlijk begeleider voor mensen met een hersenbeschadiging en kinderen met een beperking

   
       
           
           
  Kandidaat 3   3. Kees Koster

Tot maart 2005 was ik werkzaam bij de krijgsmacht als Humanistisch Geestelijk Verzorger. Mijn laatste standplaats was Ermelo. Al vanaf mijn twintigste ben ik politiek en sociaal actief

   
       
           
           
  Kandidaat 4   4. Jan Wouter Broekhuijsen

52 jaar oud, getrouwd, vader van vier kinderen. Geboren en getogen in de randstad en woont sinds 20 jaar in Dronten.

   
       
           
           
  Kandidaat 5   5. Frederik Vinamont

Was jarenlang actief in de milieubeweging, de 'zwakzinnigenzorg' en de internationale ondernemingsraad van zijn vorige werkgever.

   
       
           
           
  Kandidaat 6   6. Jan Preuter

 

   
       
           
           
  Kandidaat 7   7. Joeri Brouwer

 

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Maaike Broekhuijsen

 

   
       
           
           
  Kandidaat 9   9. Sil Goedhart

 

   
       
           
           
  Kandidaat 10   10. Nathalie van Herwaarde- van Ravenzwaaij

 

   
       
           
           
  Kandidaat 11   11. Kitty Veuger

 

   
       
           
           
  Kandidaat 12   12. Mijke van Baal

 (29 jaar) is leerkracht op een basisschool in de Noord-Oost Polder en moeder. Als geboren en getogen Drontenaar is zij betrokken bij de gemeente.

   
       
           
           
  Kandidaat 13   13. Jan Muizelaar

Jan Muizelaar heeft niet alleen een achtergrond als financieel deskundige, maar is ook ervaringsdeskundige als mantelzorger.

   
       
           
           
  Kandidaat 14   14. Fred Henkels

 

   
       
           
           
  Kandidaat 15   15. Piet Breukel

Ik ben lid geworden van de SP, omdat er steeds meer bevolkingsgroepen in de verdrukking komen en zij alle steun kunnen gebruiken van de sociale medemens.

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer