advertentieFlevoland kiest!


WOENSDAG 19 MAART UITSLAGENAVOND! VANAF 22.00 UUR!

Omroep Flevoland staat tot en met  woensdag 19 maart, de dag waarop gestemd mag worden, dagelijks op radio en tv uitgebreid stil bij alles wat met de gemeenteraadsverkiezingen 2014 te maken te maken heeft.
Ook is er een speciale website: www.flevolandkiest.nl 


TV:
live magazine

In een live programma op TV, waarbij publiek van harte welkom is, wordt de politiek in de zes Flevolandse gemeenten onder de loep genomen. In het programma onder meer verkiezingsnieuws, reportages, gesprekken, portretten en complimenten en kritiek voor gemeenten, wethouders of raadsleden en portretten. Ook een onderdeel van het programma is ‘Hier moeten ze ‘s wat aan doen’, waarbij Flevolanders aangeven waaraan ze zich storen. Bovendien wordt dagelijks gekeken naar trends en wat politici via social media naar buiten brengen. 
Het TV-programma begint om 17.00 uur, duurt 40 minuten en wordt daarna elk uur herhaald. 
Kijk hier naar de uitgezonden programma's. 


Radio:
live Forum 

Via de radio zijn dagelijks live discussies te horen in het radioprogramma Forum. Dit programma wordt in de reguliere programmering alleen op maandagavond uitgezonden maar in verkiezingstijd is Forum dagelijks (maandag tot en met vrijdag) van 18.30 tot 19.00 uur te beluisteren.
Klik hier voor de uitzendingen van Forum. 

Internet: speciale website

Alle uitgezonden programma’s zijn te bekijken via de website van Omroep Flevoland, maar voor deze verkiezingen is ook een speciale website gemaakt. Deze site is bedoeld voor alle inwoners van Flevoland. Iedere bezoeker kan binnen zijn eigen gemeente bekijken welke partijen deelnemen aan de verkiezingen en wat de speerpunten zijn. Van iedere lijsttrekker is een filmpje gemaakt waarin in 1 minuut de standpunten van zijn/haar partij worden uitgelegd. Daarnaast is per partij  informatie te vinden over de kandidaten die op de lijst staan met een verwijzing naar hun social media accounts. Ook berichten die verschillende politici via Twitter verspreiden zijn te lezen op deze website.

Klik hier voor de speciale website van Flevoland kiest!


© omroep flevolandsitemap | disclaimer