advertentie 
 
 
  Bindend Lokaal Lelystad
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Gratis parkeren       Veilig leven in Lelystad       Prettig wonen in jouw buurt       ´t Stadshart verbindt       Binding burger en gemeente stimuleren  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Cok Homan

Het is mijn ambitie om in de komende raadsperiode als raadslid voor Bindend Lokaal een (ja!) bindende rol te kunnen spelen tussen bewoners en het gemeentebestuur.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook        
         
 

           
  Kandidaat 2  

2. Karel Cocheret de la Moriniëre

Mijn interesse gaat uit naar: woningbouw, wegen en vervoer, inrichting en onderhoud openbaar gebied, sport en sociale zaken. Hierover wil ik graag als raadslid meedenken.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 3   3. Willem Onrust

Is in de politiek gegaan omdat ik niet tegen onrecht kan en mogelijkheden zoekt en bedenkt om van Lelystad een mooie veilige en bruisende stad te helpen maken.

   
       
           
           
  Kandidaat 4   4. Bert Helmantel

Meewerken aan een eerlijke politiek die openstaat voor haar burgers en ondernemers en hun noden , behoeften en interesses.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 5   5. Hilja Engels-Bult

De Lelystadse politieke begrijpbaar en transparanter maken voor de gehele bevolking. Lelystad moet zich goed ontwikkelen met een duidelijk goed financieel onderbouwd beleid.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 6   6. Rien Rijniers

Lelystad is een mooie stad en bestaat uit jonge en oude mensen. Maar wat er zo allemaal speelt, dat is  de lokale politiek onvoldoende zichtbaar. Een tolk naar de politiek, maar ook andersom, is mijn absolute ambitie.

   
       
           
           
  Kandidaat 7   7. Marcel Karst

Het verbinden van de burger met de lokale politiek. Door de burger hier actief bij te betrekken ontstaat er wederzijdse synergie, om uiteindelijk van Lelystad een stad te maken waar men wil! Wonen, werken en leven.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 8   8. Steven Pul

Opkomen met Bindend Lokaal voor de belangen van onze stad én (samenwerken met/ luisteren naar de bewoners.

   
       
           
           
  Kandidaat 9   9. Rolf Frohwein

Politiek bezig zijn is: aan het werk gaan met geluiden uit de samenleving. Luisteren naar je buren, de mensen van je sportvereniging: etc. etc.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 10   10. Jelmer Koopmans

Zorg er voor dat het centrum de plaats is om te zijn. Om elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Voor alle inwoners, ondernemers en alle mensen uit de regio. Stem Bindend Lokaal Lelystad.

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer