advertentie 
 
 
  GroenLinks
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  In Lelystad mag je zijn wie je bent. Jongeren hebben ruimte; nieuwkomers vinden hun weg. Culturele verscheidenheid benutten we als kwaliteit.       Bewoners hebben veel zeggenschap over wat er in hun buurt gebeurt. Ook gemeentelijk geld wordt daarvoor ingezet.       Mensen hebben (weer) de regie over hun zorg oa. via sociale wijkteams van topkwaliteit. Mantelzorgers ervaren steun. Jeugdzorg is snel en adequaat.       Geen vliegveld of vervuilende Flevokust, maar werken aan duurzame energie, landbouw, innovatieve bedrijvigheid en de deeleconomie.       Huiskamer voor iedereen. Plein, straat en park waar je graag komt. Duidelijke fietsroutes en fietsparkeren. Meer dan winkelen, veel actie.  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Sjaak Kruis

56, ZZP-er. Al 34 jaar met hart en ziel verbonden aan veelkleurig, groen Lelystad. Samen maken we de stad.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
    Twitter          
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Bas de Reus

27 jaar, Planner bij NS, Huis-DJ Underground; Ik ga graag nog 4 jaar door voor goed onderwijs, mooie cultuur, voldoende zorg en een groene stad!

   
Facebook   Twitter          
           
           
  Kandidaat 3   3. Theo Verlaan

Ik ga voor een zelfbewust Lelystad, overtuigd van eigen kwaliteiten, naar een toekomst met perspectief voor alle Lelystatters.

   
               
           
           
  Kandidaat 4   4. Judith Boertjens

Betrokken, gedreven, 20 jaar politiek actief in Schiedam en daarna in Lelystad; in het dagelijks leven werkzaam als Uitgever Hoger Onderwijs.

   
               
           
           
  Kandidaat 5   5. Ellen van den Berg

48, gehuwd, fractiemedewerker bij GL Flevoland. Werkt aan een fijne, groene, ruimtelijke leefomgeving, duurzaam en met zorg voor elkaar.

   
               
           
           
  Kandidaat 6   6. Iris Brouwer-Vink

Betrokken, werkzaam in ontwikkelingssamenwerking, scherpzinnig, opgegroeid in Lelystad, jong, teamspeler en netwerker, actief kerkelijk.

   
               
           
           
  Kandidaat 7   7. René Terbijhe

48 jaar|getrouwd|vader|twee dochters|lokaal voorzitter GL|Senior Cost Engineer|roeien|zeilen|hardlopen|ligfietsen|wandelen|zorg|natuur|werk

   
               
           
           
  Kandidaat 8   8. Andries de Vries

43 jaar woon ik in Flevoland. Groen land, ruimte voor wonen en werken. Ik ben 47 jaar en gehuwd. Ik beleef Lelystad, een beloftevolle stad.

   
               
           
           
  Kandidaat 9   9. Kadir Aksoy

Studeerde Politicologie. Getrouwd, 1 dochter. Ik woon 6 jaar in Lelystad. Ik hoop met GL Lelystad socialer en te sterker te maken.

   
               
           
           
  Kandidaat 10   10. Bert de Beer

62, getrouwd, 2 kinderen. Gepensioneerd IT specialist. Werkt aan eerlijke welvaartsverdeling, en schone, duurzame toekomst voor de kinderen.

   
               
           
           
  Kandidaat 11   11. Hans de Boer

Heeft veel te maken met GGZ– problematiek. Goede overheveling zorgtaken van rijk naar gemeente eist voldoende geld en kwaliteit zorgwerkers.

   
               
           
           
  Kandidaat 12   12. Jaap Terpstra

Ik ga voor biologische landbouw, zonnepanelen, groen, dierenwelzijn, respect voor culturen/religies, consuminderen, armoedebestrijding.

   
               
           
           
  Kandidaat 13   13. Johan Kombrink

Zorg voor elkaar met eigen verantwoordelijkheid. Meer groen, minder grijs. Levendig, gezellig. Goed onderwijs, ruimte voor ontplooiing en ontspanning.

   
               
           
           
  Kandidaat 14   14. Johan Rippen

69, pratijkonderzoeker educatie en recreatie, nu vooral biologische wijnboer.

   
               
           
           
  Kandidaat 15   15. Jolanda Pels-van Dijk

41, getrouwd, werkt vanuit gemeente voor de samenleving. Oproep: meer ruimte en steun voor eigen initiatief om de stad sterker te maken.

   
               
           
           
  Kandidaat 16   16. Lucia Kreuger-Sietses

14 jaar mocht ik GL vertegenwoordigen in de raad. Als lijstduwer wil ik aangeven dat ik het volste vertrouwen heb in de nieuwe kopgroep.

   
               
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer