advertentie 
 
 
  Leefbaar Lelystad
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Echt luisteren naar inwoners. De raad bepaalt niet meer tot in detail hoe de gemeente eruit ziet. Dit moet in samenspraak met inwoners.       Iedere inwoner krijgt de zorg die hij/zij nodig heeft. Scherp toezien op de bezuinigingen en hervormingen in de zorg.        Kernkwaliteiten (schone lucht, schoon water, rust, ruimte ) moeten behouden blijven. Geen vervuilende industrie in de stad of aan de kust.       Lelystad moet een buitenzwembad krijgen. Sporten, mensen mogelijkheden bieden om gezamenlijk te recreëren is zeer belangrijk.       Het Stadshart moet weer aantrekkelijk worden voor ondernemers en winkelend publiek. Wij willen zorgdragen voor de huidige ondernemers.  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Jack Schoone

Ik ben er trots op om vertegenwoordiger te zijn van uw belangen. Op zoek naar het maximale aan leef en werkplezier. Met goede opleidingsmogelijkheden, werkgelegenheid en zorg.

 

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook        
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Jeantiënne van der Hoek

Meer inspraak voor inwoners. De nieuwe raad bepaalt niet meer tot in detail hoe de gemeente eruit ziet. Dit gebeurt in samenspraak met de inwoners. 46 jaar, Account Executive, gehuwd.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 3   3. Jos Erbé

Geïnteresseerd in de stad en zijn ontwikkeling vandaar uit mijn politieke inzet. Lelystad voor een Leefbare stad.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 4   4. Rogier Pelgrim

De jeugd heeft de Lelystadse toekomst! Ik ben uw lokale jongere die de stad een warm hart geeft met uw mening en stem op Leefbaar Lelystad.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 5   5. Wouter Zweers

Politiek actief door mijn ervaringen als ondernemer en wijkraadvrijwilliger. Wil iets veranderen aan inefficiënte en bureaucratische van de gemeente. Meer inspraak voor bewoners.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 6   6. Ton Weijers

Manager Inkoop, Gehuwd en 62 jaar. Ik wil er aan bijdragen dat een schoon en leefbaar Lelystad zoals ontstaan vanuit een inpoldering behouden blijft. Dit zonder invloed van landelijke partijen maar daadkrachtig vanuit de eigen inbreng van de inwoners van Lelystad.

   
       
           
           
  Kandidaat 7   7. Monique Pijnacker-Hordijk

Kandidatuur is logisch gevolg politieke erfenis Wim Erica. Betrokkenheid, integere politiek en heldere standpunten voor een meer dan leefbaar Lelystad.

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Marlies Erica

Wij streven naar een milieubewuste, gezonde en veilige leefomgeving. Gericht op onderwijs en belangen van de zwakste groepen van onze stad!

   
       
           
           
  Kandidaat 8   9. Inge v.d. Kolff

Mijn drijfveer is:  Ik wil graag meehelpen om van Lelystad een mooie veilige stad maken waar alle inwoners meetellen, meedenken en meedoen.

   
       
           
           
  Kandidaat 10   10. Johannes Pijnacker Hordijk

Mijn drijfveer is: Een Leefbaar Lelystad door meer te luisteren naar de bewoners dan naar de landelijke politiek.

   
       
           
           
  Kandidaat 11   11. Jos Koenders

61 jaar, en woon ruim 37 jaar in Lelystad. Ruimte voor ondernemers en dus werkgelegenheid. Zorg voor de zorg, duidelijke voorlichting WMO. Scherp toezien naar onze beleidmakers WMO om bezuinigingsschade in de zorg te voorkomen.

   
         
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer