advertentie 
 
 
  OPA plus
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Ervaring en kennis van ouderen worden politiek benut om senioren meer invloed te geven en de kloof tussen oud en jong te dichten.       De inbreng van ouderen in de zorgsector, maar ook de zorg voor de ouderen zelf, moeten maximaal aan bod komen in de nieuwe zorgwet.       In Lelystad moeten meer woningen komen voor zowel jonge starters, als ouderen, die door aanpassingen langer thuis kunnen wonen.       Het aantrekken van nieuwe bedrijven heeft prioriteit, naast verantwoorde havenontwikkeling, beperkte groei van het vliegveld en toerisme.       Hoger onderwijs, onderwijs voor hoog- en laag begaafden, maar ook ambachten onderwijs zijn nodig om de jeugd in onze stad te houden.   


   Kandidatenlijst
       
   

1. Ank van Rijnsoever

Ouderenzorg, jeugdzorg, welzijn, bestrijding eenzaamheid, detailhandel en doelgroep gerichte woningen hebben mijn zorg en aandacht.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter      
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Dick Rensema

Heb wetenschappelijk geöriënteerde achtergrond. Zal me richten op mobiliteit, veiligheid, bedrijfsontwikkeling en toerisme.

   
       
           
           
  Kandidaat 3   3. Frank van den Brink

Initiatiefnemer dierenwelzijnsbeleid Lelystad, woordvoerder werk & inkomen, onderhoud & groene stad, inspraak & participatie en onderwijs.

   
       
           
           
  Kandidaat 4   4. Sibbel Ongering

Als architect zal ik mijn aandacht richten op bouw, stedenbouw en aanverwante verbeterpunten binnen de stadsgrenzen.

   
       
           
           
  Kandidaat 5   5. Herman Zwaaf

Als lid algemeen bestuur Waterschap Zuiderzeeland ben ik actief met ontwikkelingen qua water (veiligheid), energie, economie en sport.

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer