advertentie 
 
 
  D66
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Ervaring, ideeën, creativiteit en deskundigheid uit de polder als input voor beleid. De gemeente moet met u voor u werken. Samen vooruit!       Groene groei is de weg uit de crisis. Focus op duurzaam, innovatief en coöperatief Noordoostpolder! Voor werk en economische kansen.       Dorpsvisies is één, bijbehorend geld is twee! Daarom: dorps- en wijkbudgetten voor dorpen en wijken om zelf beleid uit te voeren.       Samen wonen, werken en zorgen! Met multifunctionele en splitsbare woningen. Werken aan huis. Samen oud worden op het erf en in de straat.       Samen baas in onze eigen portemonnee. Wat gaat de gemeente wel doen en wat niet? Bezuinigen en hervormen met polderbrede takendiscussie!  


   Kandidatenlijst
       
   

1. Gaston Vilé

57, gehuwd, 3 dochters. Zelfstandig projectleider/facilitator op gebied van samenwerkingskunde. Ik wil dat de gemeente met u voor u werkt.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter   LinkedIn    
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Paul Vermeulen

62 jaar, getrouwd, 2 kinderen en 3 kleinkinderen; parttime wethouder en accountant; keuze: liever iets hogere belastingen dan minder voorzieningen.

   
Facebook            
           
           
  Kandidaat 3   3. Wim van Wegen

33 jaar, Bant, editorial manager bij een uitgeverij. Dorpen, jongeren en sport. Ik wil een gemeente met voldoende toekomstperspectief voor jongeren.

   
Facebook   Twitter   LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 4   4. Margriet van de velde

23, samenwonend in Creil. Studente (Oost-)Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Samen vooruit in NOP: burgerparticipatie

   
Facebook   Twitter   LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 5   5. Hester Kuper-Van der Vecht

66, ex-beleidsmedewerkster zorg en welzijn. Vrijwilligster in hart en nieren. D66 = Actie om in NOP participatiesamenleving leefbaar te houden.

   
           
           
           
  Kandidaat 6   6. Olaf de Greef

43, vader, relatie, 2 dochters, docent ROC Friese Poort, betrokken, sociaal, flexitariër, trots op Nop, NLP, aandacht voor duurzaam.

   
Facebook   Twitter        
           
           
  Kandidaat 7   7. Jules Gosselink

48, toezichthouder bij NVWA. Houdt van fietsen door de NOP en van lezen. Is graag actief in de polder (burgerraadslid, dorpsvisie, voetbal)

   
Facebook            
           
           
  Kandidaat 8   8. Irene Gerritzen

46, gehuwd, zelfstandig ondernemer maatschappelijke vraagstukken. Met LEF samen vooruit in de dorpen en Emmeloord!

   
      LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 9   9. René Breukel

"Zoon van polderpioniers gelooft niet in dogma's of dwingende conventies. Wel in ambities en kansen. Vooruit kijken, verantwoordelijkheid nemen en aanpakken."

   
      LinkedIn    
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer