advertentie 
 
 
  Leefbaar Zeewolde
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Behoud van het dorpse karakter       Geen woningbouw in onze bossen       Veilig verkeer en vervoer       Geen extra belastingverhogingen       Actief inspelen op decentralisatie Jeugdwet  


   Kandidatenlijst
       
   

1.Winnie Prins

Sinds 1999 woon ik met mijn 2 dochters in Zeewolde. Een bewuste keus vanwege het dorpse karakter, de bossen, het strand, de ruimte en de rust.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter   LinkedIn    
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Rein Zijlstra

Ik ben 63 jaar, getrouwd met Els, vader van drie kinderen. Wij wonen sinds 1991 in Zeewolde vanwege het echte dorpsgevoel, de rust en ruimte.

   
Facebook   Twitter   LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 3   3. Ben Sonneveld

Samen met mijn vrouw en 3 dochters zijn wij na een lang buitenlandsverblijf in Zeewolde komen wonen waar wij genieten van het dorpse karakter.

   
       
           
           
  Kandidaat 4   4. Rob Tulleken

Geboren in 1958 en al 33 jaar gehuwd met Lilian. Wij hebben wij 2 kinderen en sinds 1988 wonen wij met veel plezier in een echt dorp: Zeewolde.

   
  Twitter      
           
           
  Kandidaat 5   5. Helmut Hermans

Geboren in 1960 in Breda en daar ook opgegroeid. Vanaf 1990 woon ik met veel genoegen samen met mijn partner Ria in het mooie dorpse Zeewolde.

   
Facebook   Twitter   LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 6   6. Evert Ekker

Sinds 2002 woon ik met mijn vrouw Karin in dit heerlijke dorp. Wij hebben 2 kinderen en de keuze voor de natuurlijke omgeving van Zeewolde was heel bewust.

   
Facebook        
           
           
  Kandidaat 7   7. Theun Schaaf

Ruim 20 jaar woon ik met mijn vrouw in Zeewolde waar wij met veel plezier genieten van de rust en natuur en vooral het dorpse karakter spreekt ons aan.

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Herly Wowor

Alles van waarde is kwetsbaar en om die waarde te bewaken: rust, ruimte en schoonheid kies ik voor Leefbaar Zeewolde. Integer, eerlijk en transparant.

   
       
           
           
  Kandidaat 9   9. Peter Koelewijn

Sinds 1992 woon ik met veel plezier in Zeewolde. Ik koos dit mooie dorp om de rust, de prachtige omgeving, de centrale ligging en het dorpse karakter.

   
       
           
           
  Kandidaat 10   10. Betty van den Braber

Sinds 1990 woon ik samen met mijn gezin naar volle tevredenheid in Zeewolde. Wij hebben bewust voor een dorp in ontwikkeling met jonge gezinnen gekozen.

   
       
           
           
  Kandidaat 11   11. Vera Weisz

19 jaar geleden zijn wij met ons gezin verhuisd van het drukke Amsterdam naar Zeewolde. Een heuse cultuurshock, maar wat genieten we nog elke dag.

   
       
           
           
  Kandidaat 12   12. Reinier van Baalen

Vanaf 1991 is Zeewolde de plek van mijn leven. Vanuit het grotere Amersfoort zochten we een mooi dorp tussen bossen, water en open landschap.

   
       
           
           
  Kandidaat 13   13. Joke Gort

Ik kies voor Leefbaar Zeewolde. Een echte lokale partij zodat alle Zeewoldenaren zich betrokken blijven voelen bij ons mooie dorp.

   
       
           
           
  Kandidaat 14   14. Liesbeth de Jong

Sinds 2008 woon ik met mijn gezin in Zeewolde. Het ligt tegen de Randstad aan, maar toch ervaar ik hier het echte dorpse karakter met rust, ruimte en veel groen.

   
       
           
           
  Kandidaat 15   15. Jeanine van Leeuwen

Getrouwd, 2 kinderen en wij hebben voor Zeewolde gekozen vanwege de rust en ruimte. De bossen, natuur en het water zijn heerlijk om te recreëren.

   
       
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer