advertentie 
 
 
  PvdA/GroenLinks
 
  speerpunt 1       speerpunt 2       speerpunt 3       speerpunt 4       speerpunt 5  
  Geplande projecten naar voren halen om toekomstige werkloosheid te voorkomen.        Zoveel mogelijk kinderen in Zeewolde naar school.Ieder kind een diploma.       Geen vliegroutes over het dorp. Gratis elektrisch openbaar vervoer in het dorp.       Zorgaanbieders kiezen die hulp op maat aanbieden.Gezondheidscentrum in de Polderwijk. Ambulance terug in het dorp.      
 


   Kandidatenlijst
       
   

1. Jan Klop

Voor een sociaal, actief en duurzaam Zeewolde. Met zorg op maat, meer werkgelegenheid, lage lasten, lucht en water schoon, kortom: bestaanszekerheid voor ieder.

partijprogramma: partijprogramma
 
 
Facebook   Twitter      
         
 

           
  Kandidaat 2   2. Yvonne van Bruggen

Samen sterk en sociaal met oog voor de samenleving van ons mooie Zeewolde en besturen op een positief  kritische en constructieve manier. Daar sta ik voor!

   
       
           
           
  Kandidaat 3   3. Jeroen van Tol

Iedereen doet mee in Zeewolde, op het (vrijwilligers)werk, op school, op de vereniging. In de duurzaamste en groenste gemeente van ons land.

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 4   4. Geert Jan Lutjes

Een solide financieel beleid, professionele samenwerking met omliggende gemeenten en een gezonde relatie met het bedrijfsleven, vind ik belangrijk.

   
       
           
           
  Kandidaat 5   5. Marcel Oosterbos

Staat voor een progressief Zeewolde waar de menselijke maat centraal staat ,waar mensen in vertrouwen werken aan een nog mooier dorp!

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 6   6. Merijn Jacops

Sinds 2006 actief in de politiek met aandacht voor een groen en duurzaam Zeewolde. Manager bij Fugro en gelukkige vader van 3 jonge kinderen.

   
    LinkedIn    
           
           
  Kandidaat 7   7. Jan Zwaan

Lid van de WMO raad en zeer betrokken bij wel en wee van ouderen en mensen met een moeilijk lichaam. De stem van deze mensen moet gehoord worden.

   
       
           
           
  Kandidaat 8   8. Frits Tampung

Ik kom op voor Zeewolder jeugd, zeker voor kansarme en gehandicapte jongeren. Ik wil dat ons centrum weer leefbaar en sfeervol wordt voor iedereen.  

   
Facebook   Twitter      
           
           
  Kandidaat 9   9. Hendrik de Vries

Sociaal democraat vanwege het doen en denken van den Uyl. Heeft zich sindsdien thuis gevoeld bij de PvdA. Waarom? Gewoon omdat arm en rijk veel beter verdeeld kunnen worden.

   
    Twitter      
           
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer