advertentie

EEN WEEK LANG BEDRIJVIGHEID CENTRAAL IN DE WERKWEEK VAN OMROEP FLEVOLAND RADIO 


Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april is bij Omroep Flevoland Radio ‘de ‘Werkweek’! 
Een week waarin bedrijvigheid in de provincie Flevoland in de meest brede zin centraal staat. 


Zo neemt verslaggever Gerard van Ommen dagelijks een kijkje in de keuken van dienstverleners zoals de ambulancedienst, de ANWB Wegenwacht en de ongediertebestrijding. Daarnaast brengt hij als verrassing een taart bij werknemers die hiervoor door collega’s genomineerd zijn.  
Verder in deze week bijvoorbeeld alle informatie over arbeidsrecht en ondernemingsrecht en ondernemen in het buitenland. Altijd al willen weten hoe iemand ertoe gekomen is om een webwinkel te beginnen? In de werkweek komt een aantal webwinkelhouders aan het woord. 

Verder deze week onder meer aandacht voor bijzondere beroepen. Zo komt een aantal gasten in de studio vertellen over hun werk, zoals een helikopterpiloot en een paardenfysiotherapeut. Daarnaast is er aandacht voor de genomineerde bedrijven voor de Flevopenningen, de prijzen voor de beste Flevolandse ondernemingen. 

De Werkweek wordt van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april tussen 9.00 en 17.00 uur gepresenteerd door Aernout Pleket, Willemijn Delwel, Marco Verhagen en Rob Brouwer 

© omroep flevolandsitemap | disclaimer