Bevrijdingsfestival 2021

Omroep Flevoland zendt vandaag Bevrijdingsfestival Flevoland live vanuit de Kunstlinie in Almere uit. Overdag is het programma live op radio, televisie en online te volgen. 's Avonds volgt een special op tv met de hoogtepunten van de dag.

Flevolanders kunnen dit jaar het programma in Almere live via Omroep Flevoland en een speciale stream volgen. Tijdens de uitzending zijn er indringende interviews met verschillende gasten over het thema vrijheid. Zo vertelt Tweede Kamerlid Ulysse Ellian over het vluchtverhaal van zijn ouders en is er een gesprek met een veteraan over zijn ervaring in oorlogsgebied. Ook gaat de burgemeester van Almere, Franc Weerwind, de Flevolandse vlam aansteken. Het inhoudelijke programma wordt afgewisseld met muzikale bijdragen van Trijntje Oosterhuis, Kenny B en Dani, de winnaar van The Voice of Holland.

De uitzending is van 10:00 tot 17:00 uur. De avonduitzending begint om 20:00 uur.

Onze live uitzending:

De livestream van het Bevrijdingsfestival Flevoland:Omroep Flevoland is te volgen via tv of radio (89.8 FM), de website www.omroepflevoland.nl en de Omroep Flevoland app. Uitzendingen zijn later ook terug te zien via de pagina omroepflevoland.nl/gemist.