Gezocht: redacteur voor 36 uur

Omroep Flevoland is de regionale omroep van Flevoland en informeert de inwoners van Flevoland over wat er zich in de regio afspeelt. Via (visual)radio, televisie, internet, de app en social media brengen wij programma’s met nieuws, achtergronden, cultuur, sport, weer en verkeer uit Flevoland. Op dit moment zoeken wij een redacteur die ons team komt versterken.

Taakomschrijving: redacteuren bij Omroep Flevoland werken voor alle bovenstaande platformen die de omroep biedt en verrichten zelfstandig montagewerkzaamheden voor alle media.

Dagomschrijving: geen dag is hetzelfde! Als bureauredacteur speur je naar bijzondere verhalen in Flevoland en je bijt je vast in opmerkelijke kwesties zoals het datacenter in Zeewolde, de Floriade in Almere en Lelystad Airport. Je produceert gasten voor radio en televisie en bereidt interviews voor. Je werkt met gezellige collega's op de redactie; het kloppende journalistieke hart van Omroep Flevoland.

Functie-eisen:

  • hbo-opleiding journalistiek;
  • ervaring in een journalistieke organisatie;
  • je herkent en selecteert relevante verhalen;
  • ervaring met montage;
  • bereid op onregelmatige tijden en in het weekeinde te werken;
  • je bent een accurate, zelfstandige werker;
  • communicatief vaardig in woord en geschrift.

Standplaats: Lelystad

Wat bieden wij: het betreft een fulltime functie van 36 uur. De salarisindeling vindt plaats volgens de cao voor het omroeppersoneel. Daarbij hoort een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een eindejaarsuitkering (6%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten en voor deze functie een mobiele telefoon. Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling.

Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met eindredacteur Herre Zwart telefoon 0320-285085

Solliciteren: ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met cv vóór 14 augustus naar vacatures@omroepflevoland.nl of Omroep Flevoland, t.a.v. Herre Zwart, Postbus 567, 8200 AN Lelystad

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld