Gezocht: verslaggever

Omroep Flevoland is de regionale omroep van Flevoland en informeert de inwoners uit de provincie over wat zich in de regio afspeelt. Via (visual)radio, televisie, internet, de app en social media brengen wij programma’s met nieuws, achtergronden, cultuur, sport, weer en verkeer uit Flevoland. Op dit moment zoeken wij een verslaggever die ons team komt versterken.

Verslaggever 36 uur p.w.

Werkzaamheden: Je werkt in principe voor alle platformen (radio, tv, online/social). Het is een afwisselende verslaggevingsjob: je gaat op pad, doet live verslaggeving en maakt reportages die je zelf monteert.

Wat vragen we van je? We zoeken een collega die de wil heeft om in zichzelf te investeren, die hard wil werken met een brede scoop en die zich realiseert hoe belangrijk goede regionale journalistiek is. Als je daarnaast ook kunt relativeren en de humor van dingen inziet, zit je op de goede plek. Ervaring is meegenomen, maar is geen vereiste. Je kunt in een paar jaar een mooie ontwikkeling doormaken waar je de rest van je carrière veel plezier van gaat hebben. We verwachten dat je een hbo-opleiding in de journalistiek hebt en in het bezit bent van een rijbewijs. Daarnaast moet je onregelmatig kunnen werken, dus ook in de weekenden en avonden. Je kunt camjo draaien en zelfstandig monteren.

Wat hebben we te bieden? Journalistiek zit in ons DNA. We kunnen razendsnel schakelen bij actuele zaken en we gedragen ons als een pitbull in grote dossiers. We zijn vooruitstrevend op technisch gebied, bijvoorbeeld als het gaat om de integratie van verschillende platformen. Er heerst een prettige sfeer bij ons en er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris is passend conform de cao voor het omroeppersoneel, afgestemd op leeftijd en werkervaring. We bieden ook een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een eindejaarsuitkering (6%) en vakantietoeslag (8%).

Standplaats: Lelystad

Overeenkomst: In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vaste aanstelling. Honorering volgens de cao voor het omroeppersoneel.

Informatie: Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met eindredacteur Herre Zwart, tel. 0320-285085.

Solliciteren: Ben je geïnteresseerd, mail dan je sollicitatiebrief met CV vóór 7 december naar: vacatures@omroepflevoland.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.