Boshuijzen dreigt met afsplitsing 50PLUS

FLEVOLAND
Statenlid Erik Boshuijzen dreigt zich af te scheiden van 50PLUS, als de eenheid binnen de ouderenpartij niet wordt hersteld. Boshuijzen doelt op de deelname van Flevolandse bestuursleden aan de gemeenteraadsverkiezingen in Almere. Zo zijn er 50PLUS'ers actief binnen Almere Liberaal en de Almere Partij.

In de zondageditie van het programma Over Flevoland Gesproken zinspeelt Boshuijzen op de mogelijkheid om voor de Statenverkiezingen van 2015 samenwerking te zoeken met de OPA-beweging.

Die is eerder dit jaar door dissidente 50PLUS-leden opgericht.

reacties (5)

 • -Z-

   

  Even niet over de heer Boshuijzen: de stelling van het statenlid van 50plus is natuurlijk geheel terecht. Bedoelde personen bij Almere Partij en Almere Liberaal zijn degenen die de politiek het imago van vriendjespolitiek meegeven door zogenaamd bij de een te horen maar zich bij de ander aan te sluiten.

  reageer
 • 50plusser

   

  politiek opoertunisme van hr. B.: 50plus kalft af (mede door gedrag van hr.B) en opa groeit dus gauw overstappen!!

  reageer
 • drontenaar

   

  Dat moeten ze nodig doen. Gedoemd tot mislukking en de 50plus partij wordt het nieuwe RPF van Nl. Laten ze eens gezamenlijk zorgen dat de ouderen niet verder uitgeperst worden door die Haagse kliek die NIET weten wat er in de Nederlandse samenleving leeft!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Gerommel in de marge van gelukszoekers die denken via de stembus een baantje voor vier jaar te kunnen scoren.

  reageer
 • Hendrik

   

  Hè, ja, een afsplitsing, daar zitten we op te wachten!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert