'Handelsmissie naar China geen snoepreisje'

FLEVOLAND
Het bezoek dat een Flevolandse delegatie vorige week bracht aan China is absoluut géén snoepreisje geweest. Dat zegt Commissaris van de Koning Leen Verbeek, die de reis leidde. De handelsmissie heeft volgens hem deuren geopend voor het Flevolandse bedrijfsleven.

In China wordt volgens Verbeek veel waarde gehecht aan een bezoek van buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Het is volgens hem een absolute voorwaarde als Flevolandse bedrijven in het land zaken willen doen.

De handelsdelegatie bestond naast Flevolandse politici ook uit vertegenwoordigers van een aantal bedrijven. Twee bedrijven in de paardensector hebben volgens Verbeek goede zaken kunnen doen.

reacties (9)

 • .\/\/.

   

  Aan alle schreeuwers hieronder het advies de kosten via een WOB-verzoek op te vragen. Daarna heb je recht van spreken, daarvóór zijn er alleen ongefundeerde insinuaties. Succes!

  reageer
 • Johan

   

  Betalen wij nu met zijn allen een vakantie, waarin ondernemers uit Flevoland het gaan regelen dat hun productie naar China verplaatst wordt? Die man is zeker lid van de Partij voor de Afpakkers, die al ons geld via de belastingen afpakken om er leuke dingen mee te doen.

  reageer
 • Ger

   

  Lekker populair doen en maar blijven schreeuwen. Wanneer er werkgelegenheid voor Nederland en Flevoland bij komt hoor je deze mensen niet. Want ze hebben wel weer een ander puntje op te schieten. Zo je dag door brengen maakt je erg gelukkig en lucht vooral op. De site van omroep Flevoland staat er elke dag vol mee. Dat is mijn mening na een dag hard werken. Maar dat zal wel niet mogen want vrijheid van meningsuiting is het alleen recht van deze figuren.

  reageer
 • Rob

   

  Eens !

  reageer
 • willem

   

  nee geen snoepreisje maar een betaalde vacantie op kosten van ons

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Barbara

   

  Behalve de aandacht die door zo'n reis vooral naar China uitgaat, hoop ik dat zo'n reisje ook haar aandacht richt op de mensenrechten aldaar, en de grote inkomensongelijkheid, ook al is zij ondertussen de tweede economie van de wereld geworden...

  reageer
 • Bewoner

   

  Hou toch op. Op onze kosten naar China voor iets dat niets oplevert is altijd een snoepreisje. Ze zullen vast niet tussen het gewone volk gezeten hebben, maar lekker voorin business class. Ze lachen ons uit daar in China.

  reageer
 • peter

   

  tuurlijk...lekker op kosten van de samenleving de zgn.hoogwaardigheidsbekleder uithangen....

  reageer
 • Burger

   

  Dat zeg ik ook altijd als ik met belastingcenten naar de andere kant van de wereld mag....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert