Nieuwe aanhouding voor woningoverval Schokkerringweg

NAGELE
De politie heeft een tweede aanhouding verricht in het onderzoek naar een woningoverval in Nagele, vorig jaar juni. Volgens de politie is de nieuwe verdachte een man uit Amsterdam.

Hij werd vrijdagavond in de omgeving van Valkenburg door een arrestatieteam aangehouden. Bij de overval werd het gezin Krops 's nachts door drie overvallers wakker gemaakt. De vader raakte in gevecht met de overvallers, waarbij hij klappen kreeg.

De drie verdachten renden de woning uit en gingen er in een auto vandoor. Eind oktober hield de politie ook al een andere man uit Amsterdam aan voor betrokkenheid bij de zaak. Hij is vrijgelaten in afwachting van het proces.reacties (6)

 • tavz

   

  jij weet er veel van, zwart/drugsgeld?

  reageer
 • Buren

   

  Even googelen op 'Otto Pausma' en je weet dat deze persoon overal een uitgesproken ongenuanceerde mening over heeft. Niet serieus nemen zulke personen. Wat betreft de slachtoffers, iedereen die ze kent weet dat deze boer en zijn vrouw eenvoudige, hardwerkende, eerlijke mensen zijn waar voor inbrekers haast niets te halen is, laat staan voor overvallers. Daarnaast gebeurt het in de NOP zo vaak dat mensen je huis niet kunnen vinden en bij de verkeerde staan. Dat zal hier ook gebeurd zijn. Anders vlucht je ook niet weg zonder dat je iets nuttigs hebt gevonden of bereikt.

  reageer
 • Bakker

   

  Ik kan de heren Pausma verzekeren dat er absoluut geen sprake zal zijn van zwart dan wel drugsgeld bij de bewuste familie!! En de heer Roelof van Veen getuigt wederom van een ruime fantasie of van het feit dat hij de verhouding tussen dader en slachtoffer een vreemde draai weet te geven, dit gezin is absoluut onschuldig. Zou het misschien ook kunnen dat de daders zich vergist hebben en/of verkeerde informatie hebben gekregen alvorens deze overval te hebben gepleegd?

  reageer
 • Roelof van Veen

   

  Is nu al duidelijk of de 'slachtoffers' er zelf wat mee te maken hadden?

  reageer
 • Bert Konterman

   

  Het lijkt haast wel in scene gezet. Wat een toeval

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Leen

   

  Ik vind het een raar zaakje. Volgens mij is er in dit geval geen toeval in het spel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert