Bezwaarmaker kan hockeyvelden Buitenhout niet tegenhouden

ALMERE
Een omwonende die de aanleg van nieuwe hockeyvelden in Almere Buiten wil tegenhouden, woont er te ver vanaf om er bezwaar tegen te kunnen maken. Dat heeft de Raad van State bepaald.

De hockeyvelden zijn onderdeel van het toekomstig sportpark Buitenhout. Diverse omwonenden zijn tegen de komst van het sportpark, dat op grond komt die tot voor kort tot de ecologische hoofdstructuur behoorde.

De Almeerder vroeg de Raad van State ook een stokje te steken voor de aanleg van voetbalvelden, een stuk dichter bij zijn huis. De Raad van State zag daarvoor geen aanleiding, omdat het voetbal-deel van het sportpark op zijn vroegst in 2020 zal worden aangelegd.

reacties (3)

 • ron

   

  je kansen inschatten bij de RvS ? dan kan je er beter nooit aan beginnen. 1. het argument van te ver af wonen? als of je normaliter een EHS in je achtertuin hebt .... vreemd argument. 2. Ik zie niet in waarom het argument 2020 een reden is om het af te wijzen. Kan hij over een paar jaar weer een poging doen waar dan door de RvS weer een anders smoes wordt gehanteerd.

  reageer
 • avand

   

  Niet geschoten is altijd mis, maar je kansen een beetje inschatten is blijkbaar ook een vak op zich

  reageer
 • michael

   

  hahaha al die tijd en moeite die de beste man erin heeft gestoken voor niets.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert