Voorarrest crimineel duo met 90 dagen verlengd

LELYSTAD
De rechtbank heeft het voorarrest met 90 dagen verlengd van het vermeende criminele duo, dat begin dit jaar een in Meppel ontvoerde vrouw in Lelystad heeft gedumpt. De verdachten, een man en een vrouw, werden eind februari in Duitsland opgepakt, na een dagenlange klopjacht door de politie.

Daarbij liet het duo een spoor van geweld achter in Drenthe en Overijssel. Uiteindelijk werden ze in een hotel in Duitsland gearresteerd. Hun uitlevering aan Nederland liet drie maanden op zich wachten, omdat ze daar niet aan wilden meewerken.

De rechtszaak tegen het tweetal voor de rechtbank in Assen volgt waarschijnlijk pas na de zomer, omdat ze eerst nog uitgebreid moeten worden verhoord.

reacties (3)

 • Tja

   

  Werkstrafje zwaar die werkstraf zijn lachertjes plantsoentjes schoffelen bejaarden tehuis helpen bij stichting aap werken niks zwaar allemaal leuke of makkelijke dingen doen

  reageer
 • Tsaj

   

  Volkomen mee eens. MAAAAAAAAAAAAAR we zijn hier wel in Nederland dus werkstrafje is al vrij zwaar zeker als ze al 90 dagen in voorarrest hebben gezeten.

  reageer
 • Super

   

  Perfect lekker laten zitten de idioten nooit meer los laten

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert