"RTV Almere over en uit"

ALMERE • Wo 2 juli 2014 | 20:48 • Woensdag 2 juli 2014 | 20:48
Volgens oud-wethouder Henk Smeeman die 4 maanden onderzoek deed naar de toekomst van RTV Almere, is het nu over en uit. Het wordt volgens hem helemaal niks meer, omdat ruzies voortduren en adviezen in de wind worden geslagen. Dat heeft hij gerapporteerd aan de gemeente.

Binnen een paar maanden moest er een oplossing komen voor de problemen bij RTV Almere. Op verzoek van het bestuur van de omroep werkten Smeeman en vier andere prominente Almeerders een nieuw businessplan. Volgens dit plan zou de lokale omroep zich met televisie moeten richten op de doelgroep 35-plus. Ook was er een verdienmodel met advertorials bedacht, zodat de omroep zichzelf op den duur financieel zou kunnen bedruipen. Dat is nodig omdat de lokale omroep op de rand van een faillissement staat.

Verder rommelt het nog steeds binnen het bestuur van RTV Almere. Maandag is bestuurslid Anton Hartsuiker opgestapt, waardoor voorzitter Liesbeth van der Heiden als enige over blijft.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel