Multi Bazaar Almere loopt niet goed

ALMERE
De Multi Bazaar in Almere Buiten heeft een moeilijk eerste jaar achter de rug. Liep het in de eerste weken storm, nu is het bezoekersaantal meer dan gehalveerd.

Volgens eigenaar Sylvia Budie bleven de klanten weg nadat er een toegangsprijs betaald moest worden. Om het hoofd boven water te houden werd na drie weken besloten de entree weer gratis te maken, maar dit zorgde niet voor meer bezoekers.

Om de Multi Bazaar weer goed te laten draaien is de versafdeling naar boven verplaatst. De groente- en fruitkraampjes werden wel goed bezocht en bezoekers moeten nu over de hele bazaar lopen om hun versproducten te kopen. Budie verwacht verder dat weer meer mensen Multi Bazaar weten te vinden als in augustus betaald parkeren in Buiten goedkoper wordt.

reacties (16)

 • wil

   

  ik ben dr geregeld geweest maar dr zit geen vooruitgang in ALS je dan iets koopt en je wil het gaan ruilen dan is de kraam vertrokken het is allemaal het zelfde momenteel sta je gewoon bij ee kraam te wachten om te betalen want de eigenaars is ff aan de wandel pfff dan vind ik het ook totaal niet gezellig de fruit en groente afdeling goed niks mis mee dit bloed langzaam dood of is al dood gebloeid jammer want het begon leuk ff een uitstapje op de zondag wat ik ook een groot irritant probleem vond was roken bij de wc waar standhouders stonden en de zogenaamde beveiligers die zouden het voorbeeld moeten geven jammer geen uitstapje meer op de zondag

  reageer
 • Roel

   

  Als je de bezoekers voor groenten en fruit gaat verplichten een omweg te moeten maken door allerlei onzinnige kraampjes, dan blijven ook die klanten weg. Maak nou eens zoals je in het buitenland vaak ziet een overdekte markt, juist voor groenten en fruit of andere voedselproducten. Rommelkramen zie je elke week op de markt en braderiën

  reageer
 • ja hoor

   

  het is eigenlijk heel simpel. het aanbod is gewoon niet goed en groot genoeg. 30, 40 of 50 kramen, het is gewoon niet genoeg en dus geen trekker. meer dan 100, en dan nog wekelijks wisselende kramen, dan blijft het leuk voor de mensen. ik zou zeggen gewoon de hele zoetelaars en bottelaatspassage inrichten als bazaar, dan heb je een hit.

  reageer
 • jelle

   

  Helaas, was de fruit en groente afdeling het enige. Derest was allemaal waardeloos en troep. En alleen hiervoor ga ik niet helemaal daarheen.

  reageer
 • Bianca

   

  Helemaal mee eens. Er waren of misschien nog zijn een paar goede kramen. De kaas en worstkraam , de mevrouw van de PC, ECO sigaretten, make up kraam, verlichting. Jammer

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ariane

   

  Zouden ze ergens aan de Hoge Ring nabij Stad, in Stad zelf of ergens bij het Oor zitten dan zou het veel beter lopen. Een kwartier rijden voor dagelijkse dingen is al hartstikke ver. Het is Beverwijk niet.

  reageer
 • Bianca

   

  De opzet was vol verwachting maar de veranderingen, lege plekken, oude spullen (troep) , ongeintresseerde marktkoop mensen nodigd niet meer uit te komen shoppen. Herhaling van de bazaar op deVaart.

  reageer
 • U praat nu net of dat je een wereldreis moet maken om aan de andere kant van Almere te komen, maar vanaf Almere stad is het misschien 15 min rijden dus dat valt best wel mee.

  reageer
 • Ariane

   

  Succes met de nieuwe aanpak. Hopelijk loopt het. Het grootste probleem is natuurlijk de lokatie. Almere-Buiten is voor Stad, Poort en Haven gewoon een eind weg. Het is net alsof je van Rotterdam naar Den Haag moet rijden. Als je toch aan het rijden ben zijn er nog wel andere lokaties.

  reageer
 • Petra

   

  De versafdeling qua fruit was prima. Zoiets als een goede toko. Eindelijk eens geen knalharde zooi wat moet rijpen op de fruitschaal, maar smaakvolle producten, die met zorg behandeld, ingepakt en vervoerd moeten worden. Zoiets gaat ook sneller rotten natuurlijk. 't Is niet van plastic. Ik rijd er graag voor om. Boven kom ik zelden. Lijkt me trouwens knap irritant voor de versverkopers om iedere keer hun handel naar boven te krijgen; die kisten zijn zwaar genoeg. En is het boven niet warmer, waardoor de handel sneller wegkwijnt. Lastig pakketje dit...

  reageer
 • Andree

   

  Dat heb je tegenwoordig overal. Eén helpt hopelijk de klanten en de andere(n) zitten te klieren of te internetten.

  reageer
 • Carla

   

  Inderdaad oude en goedkope troep. Jammer! Ben er ook 1 x geweest en daar blijft het bij. Ik zou er kleine kraampjes in plaatsen die voor niet al teveel geld verhuurd kunnen worden. Misschien is het dan aantrekkelijker voor bezoekers omdat ook de verkoopwaar rouleert. Of organiseer er workshops of iets dergelijks, beetje leven in de brouwerij.

  reageer
 • Anna

   

  Misschien een beetje betere handel gaan verkopen, het stelt echt niets voor, wat een ouwe bende !! Dit heeft niets met parkeren te maken mensen houden het gewoon voor gezien na 1 X !! Misschien is de benaming Bazaar verkeerd en hebben de bezoekers een heel andere verwachting, zoals Beverwijk, maar dit is hier niet te realiseren in Almere op deze manier. In Beverwijk moet je ook betalen voor het parkeren en nog een eind rijden om er te komen, maar dat hebben de bezoekers er daar wel voor over.

  reageer
 • almeerder muziekwijk

   

  ik lees dat het parkeren pas in oktober wordt verlaagd..... dat is veel te laat. dit moet meteen worden gedaan.

  reageer
 • ed

   

  het was best wel leuk opgezet,alleen jammer dat een hoop mensen achter de kraampjes meer oog hebben voor hun telefoon dan voor klanten.

  reageer
 • Danny

   

  1 keer geweest en nooit meer. Wat een oude meuk! Op de beneden verdieping ligt meer dan de helft van het fruit te rotten, de vliegen zitten op de vis. Bah! Wellicht iets voor de Nieuwe Voedsel-en Waren Autoriteit!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert