Organisatie Lowlands tevreden over verloop

BIDDINGHUIZEN
De organisatie van Lowlands kijkt terug op een geslaagde editie van het festival. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg geeft aan dat het evenement prima is verlopen.

Er zijn volgens hem geen onverwachte incidenten gebeurd. Wel zijn er enkele mensen die bij de EHBO terecht kwamen doorgestuurd naar het ziekenhuis.

De laatste optredens op het festivalterrein eindigen rond 5 uur maandagochtend. In de loop van de dag zullen de campings leegstromen. Verschillende bezoekers zijn zondagavond overigens al vertrokken.

reacties (2)

 • ikke

   

  Gemeente Biddinghuizen.....Gelukkig weet je waar je het over hebt. De rest nemen we dan ook maar net zo serieus.

  reageer
 • Serge

   

  Helemaal te gek, alles is weer goed verlopen. Gelukkig maar. Dat ze tevreden zijn, dat kan ook niet anders: 55.000 x 195 publiek + 200 x 195 aan media, platenmaatschappijen en managements, 300 x 69 voor campers, 10.000 x 10 voor parkeren, 2500 x 25 voor parkeren. Dan zwijgen we nog even over de inkomsten van merchandising, verhuur vierkante meters kraampjes en horeca. Uitgaven: aangezien er dit jaar wederom (door veel LL bezoekers beaamd) geen echte hoofdacts waren; minimaal. Flatsen we daar de subsidie nog even bij van de gemeente Biddinghuizen en diverse provinciale en landelijke potjes en jaaaa hoor: tevreden!

  reageer
 • Ouwe

   

  Probeer het eens, stapje voor stapje op weg naar positiviteit, krijg je vanzelf een gelukkiger leven. Sterkte ermee en succes.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert