Vestigingen van Koops Furness failliet

FLEVOLAND
De Flevolandse vestigingen van autodealerholding Koops Furness zijn failliet verklaard.Het is onbekend hoeveel mensen hier werken. Bij het hele bedrijf, met zo'n 70 vestigingen in het land, werken 980 mensen. Het verkeert sinds kort in grote financiële problemen.

De rechtbank in Utrecht heeft inmiddels het faillissement uitgesproken over een deel van de vestigingen. Daarbij zijn ook een lease- en financieringsafdeling in Almere en het autobedrijf Flevoservice in Swifterbant.

De bewindvoerders van Koops Furness proberen nog een deel van het bedrijf een doorstart te laten maken.

reacties (7)

 • Chris

   

  Ik weet niet wat je hebt gedaan, maar als ik bij de dealer kom is het altijd 1 op 1 oversteken. Geld krijgen bij inleveren en geld betalen bij afhalen... Nieuw of tweedehands maakt dan niet uit.

  reageer
 • Constant

   

  Vorige week heb ik mijn auto ingeleverd. De auto is verkocht maar het geld is weg. Ook mijn winterbanden en dakdragers die bij Koops op zolder liggen ben ik kwijt. Schade 11500 euro Het voelt als diefstal. Wij hebben ook hard gewerkt om dit geld eerlijk te verdienen. Overigens hoop ik op een doorstart voor het personeel. Ik wens hen veel sterkte.

  reageer
 • Oud

   

  Je hebt gelijk Johan dit gebeurde al jaren dat ze hun zakken vulde,het personeel die er hard en lang voor werkten krijgen te kort.

  reageer
 • Oud

   

  Dit zat er al heel lang geleden aan te komen met dit belijd wat er gevoerd werd.

  reageer
 • Johan

   

  Meneer de Koning, En Lindenhof hebben hun zakken allang gevuld en de schaapjes netjes op het droge. Maar de trieste medewerkers, die nog maar af moeten wachten of ze hun salaris van augustus krijgen, moeten weer knokken om het persoonlijk op de rit te krijgen. Voor sommigen is het echt overleven.... Ken je zo iemand... Steun hem dan. Veel succes. En hopen op een doorstart.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Vreemd???

   

  Vind je het vreemd met zulk personeel?!

  reageer
 • Robbert

   

  Ben benieuwd hoeveel bonussen de diverse directeuren hebben opgestreken afgelopen jaar. Hopelijk komt er snel een doorstart voor het hardwerkende personeel

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert