Flevolanders zien economie nog niet verbeteren

FLEVOLAND
Een meerderheid van de Flevolanders (55%) verwacht dat de economische situatie van Nederland de komende 6 maanden ongeveer gelijk blijft. Dat blijkt uit een onderzoek van het EenVandaag Opiniepanel.

Van de ondervraagde Flevolanders denkt 24% dat de economische situatie er het komende half jaar op achteruit zal gaan. Slechts 21% verwacht vooruitgang.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat volgens een meerderheid de woningmarkt de slechtste tijd achter de rug heeft. De Flevolandse resultaten liggen in lijn met de landelijke uitslagen.

reacties (5)

 • Sam

   

  Geen crisis maar de nieuwe realiteit.

  reageer
 • Sam

   

  Geen crisis maar de nieuwe realiteit.

  reageer
 • Robbert

   

  Het is gewoon crisis, hoge werkloosheid. Veel betalingsachterstanden. Er is gewoon geen geld wat uitgegeven kan worden. Dus komt er ook bijna niks binnen bij de ondernemers waardoor ze personeel moeten ontslaan. Etc...

  reageer
 • michael

   

  zal ook niet senel veranderen als er maar gezeur blijft. Een voorbeeldje de haven van Amsterdam(en regio) is weer gegroeid met de overslag, en in Almere en Lelystad blijven ze maar stegelen over bloementje en plantjes i.p.v overslagterminals te bouwen. en dan nog maar niets over Lelystad Airport.

  reageer
 • Jari

   

  De woningmarkt heeft zijn dieptepunt nog niet bereikt. Wie denkt van wel?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert