Fietsendieven actief op Urk

URK
Op Urk zijn de afgelopen weken opvallend veel fietsen gestolen. Vorige week donderdag troffen agenten negen fietsen aan bij de Rabobank op Urk. Enkele fietsen waren als gestolen opgegeven, onder meer in Emmeloord.

De politie gaat er vanuit dat de rijwielen klaar stonden om later te worden opgehaald. Zondag hield de politie drie mannen aan die kort daarvoor twee fietsen in een sloot langs de Staartweg hadden gegooid. Ze gingen er met een busje vandoor maar de politie kon hen even later oppakken. Zij mochten na verhoor weer naar huis.

Omdat de mannen de sleuteltjes van de fietsen bij zich hadden, vermoedt de politie dat het hier niet om gestolen rijwielen gaat. Waarom de mannen de fietsen gedumpt hadden is niet bekend.reacties (1)

  • Bert

     

    Omdat de mannen de sleuteltjes van de fietsen bij zich hadden, vermoedt de politie dat het hier niet om gestolen rijwielen gaat. Waarom de mannen de fietsen gedumpt hadden is niet bekend. En wat als die fietsen niet op slot gestaan hebben en ergens uit een schuur gehaald zijn gehaald? Ze hebben ze wel aan het zicht onttrokken en in een sloot gezet, lijkt me vreemd.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert