Veiligheidstour gemeente Almere positief ontvangen

ALMERE
Bewoners reageren positief op de veiligheidstour die de gemeente Almere deze weken houdt.
In enkele stadsdelen komen de burgemeester en meerdere wethouders langs om te praten over de veiligheid.

Woensdag was Stad-West aan de beurt. Burgemeester Annemarie Jorritsma en wethouder Rene Peeters hielden buiten op straat speeddate-sessies. Die trokken tientallen mensen, die verrast waren dat het zo gemakkelijk was gemaakt om in gesprek te gaan met het gemeentebestuur.

Er werden niet alleen klachten geuit, ook kwam een groep bewoners uit de Muziekwijk zich melden als nieuw buurtpreventieteam.
reacties (4)

 • Peter

   

  nou nou, hier zit iets meer dwars dan een scheetje.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Neem een Rennie, dat lucht op.

  reageer
 • Hans

   

  denkt u nou werkelijk dat dat mens incl. haar bestuur enige interesse heeft of u zich in uw wijk al dan niet veilig voelt ?! Indien dat zo was geweest dan had zij met haar kornuiten er al eerder echt werk van gemaakt ! en dat er nog mensen zijn die verbaast zijn dat het zo gemakkelijk was gemaakt om in gesprek te gaan met het gemeentebestuur zegt nog meer over de deelnemers; misschien moet u de volgende keer op de knieën gaan voor deze dame omdat ze u te woord heeft gestaan !

  reageer
 • Lin

   

  Mooie goedkope krachten toch, zo een ' buurt preventie team'? Zo een groepje mensen mogen wettelijk niets meer dan iedere andere burger, men loop wel alleen gratis en voor niets meer risico. Het schouderklopje zal het hem doen. Ik denk echter niet dat mw J, of ieder ander bestuurslid in zo een ' clubje' gaat aanschuiven. Zij lopen alleen mee wanneer er camera's aanwezig zijn.. Goed geregeld !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert