Celstraf geëist voor slaan met steen

LELYSTAD
30 maanden cel waarvan 10 voorwaardelijk. Dat eist het Openbaar Ministerie tegen een Lelystedeling die tijdens de koningsnacht een plaatsgenoot met een steen heeft geslagen. Het slachtoffer liep daardoor onder meer een deels afgescheurd oor, een diepe snijwond en een bloedprop in de hersenen op.

Volgens de Lelystedeling had hij een steen bij zich, omdat hij eerder op de avond met drie mannen ruzie had gehad. Toen hij de drietal opnieuw tegenkwam, ontstond een grimmige sfeer en sloeg hij een van de drie mannen met de steen.

De Lelystedeling heeft spijt van de mishandeling en wil het slachtoffer een schadevergoeding betalen. De rechter doet over twee weken uitspraak.

reacties (4)

 • chris

   

  ik ken de verdachte ook en het slachtoffer was al de hele avond hem aan het foseren ik vind de eis veel te hoog

  reageer
 • ik heb van meerdere gehoord dat er wel degelijk een ruzie was ik ken der persoon die gisteren voor moest komen en het slachtoffer was al de gehele avond aan het lastig vallen ! jammer van de hoge eis verdient hij niet !

  reageer
 • Jeroen

   

  Het gaat over eerder op de avond, als je goed leest, Maar jij zal waarschijnlijk de hele avond niet van zijn zijde geweken zijn.

  reageer
 • Marja Eisinga

   

  Hoi geweldig dit alleen klopt de ruzie niet ik liep naast het slachtoffer en het slachtoffer heeft geen ruzie met hem gehad!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert