Werkzaamheden aan belangrijke wegen in provincie

FLEVOLAND
Automobilisten in Flevoland moeten vanaf maandag rekening houden met overlast door werkzaamheden aan een aantal belangrijke wegen in de provincie. De provincie start dan met verschillende wegwerkzaamheden in Almere, Lelystad en Zeewolde.

Almeerders die vanuit Buiten over de Buitenring naar de A6 willen, hebben maar 1 rijstrook tot hun beschikking. De provincie gaat asfalteren tussen de Polderdreef en de A6. De werkzaamheden duren 1,5 maand.

Ook wordt er vanaf maandag verder gewerkt aan de baanverdubbeling van de Gooiseweg in Zeewolde. Dat betekent dat de Eemmeerdijk tot aan de Eemhof en de Gooimeerdijk-Oost richting Almere compleet worden afgesloten, zowel overdag als 's nachts. De Gooiseweg gaat alleen vanaf acht uur 's avonds tot aan de ochtend dicht. Dit duurt tot bijna eind van de maand.

In Lelystad wordt één baan van de Larserweg komende maand afgesloten. De provincie gaat bomen kappen die te dicht op de weg staan. Het gaat dan om het stuk van de Vogelweg tot de Gooiseweg. Verkeer moet rekening houden met opstoppingen en dat ze hierdoor langer onderweg zijn.

reacties (7)

 • DDB

   

  De gooiseweg is goed verbeterd. Die afslag voor vrachtverkeer (wolter koops / bakker groep) is ideaal.

  reageer
 • NOP-per

   

  Ja inderdaad, net zoals alle andere werkzaamheden waarover wordt geklaagd dat ze in de vakantieperiode moeten worden uitgevoerd. Heel veel mensen en materieel in een hele korte periode inzetten en in de tussenliggende periode het personeel in de WW en het materieel aan de kant zetten (kost ook bijna niets....). Even logisch nadenken....

  reageer
 • Stef

   

  Fijn hoor, maar hadden ze dat niet beter in de vakantie periode kunnen doen om de overlast te beperken.

  reageer
 • michael

   

  he omroep Flevoland !!!, een goede uitleg via de landkaart in het filmpje toppie !!

  reageer
 • pietje

   

  asfalt goed voor de weggebruiker die zich flexibel kan voort bewegen

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • dedeve

   

  file file fileee

  reageer
 • deve

   

  weer vroeger van huis

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert