Omroep Flevoland in actie voor voedselbank

LELYSTAD
Omroep Flevoland gaat in december samen met luisteraars, kijkers en websitebezoekers levensmiddelen inzamelen voor de voedselbank.

Het gaat om een gezamenlijke actie van alle regionale omroepen. De actie 'Samen voor de voedselbank' duurt van maandag 8 tot en met vrijdag 19 december.

Het is een vervolg op kerstacties van Omroep West en RTV Noord vorig jaar. Deze waren zo succesvol dat er besloten werd om dit jaar samen te werken.

reacties (12)

 • Angela

   

  Beste Qwinty, Dieren bezitters die een te krap budget hebben kunnen zich wenden tot de voedselbank voor dieren in Lelystad! Je kunt ze via facebook opzoeken als de nood hoog is.

  reageer
 • S. de Liefde

   

  Is VLA niet t zelfde idee dan? Via mijn werk doneren we al langere tijd voedsel en goederen. Of staat dit volledig los van elkaar?

  reageer
 • piet

   

  het is een goede idee voor de voedselbank

  reageer
 • Frenky

   

  Voedselbank is bedoeld voor mensen die zelf geen of onvoldoende inkomen hebben om in hun dagelijkse boodschappen te kunnen voorzien. Het is belachelijk dat wij dan mee moeten betalen voor mensen die zo nodig een hond of kat willen hebben. Eruit met die beesten!!! En ja... zelf ben ik ook donateur voor de voedselbank. Ik geef geen geld, maar ben wel vrijwilliger

  reageer
 • Kees

   

  Slaan jullie het VLA niet over? Anders heeft de actie voor de grootste stad van Flevoland niet zoveel zin. In Almere zit namelijk geen voedselbank.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • qwinty

   

  top hoor veel succesgoed werk

  reageer
 • pietje

   

  een buurt super oprichten met betaalbare prijzen voor de portemonnee idee? ?

  reageer
 • qwinty

   

  dat is een heel goed idee bij ons in de winkel krijgen klanten bij binnen komst van mensen van de voedsel bank een boodschappen lijstje met artikelen op er mee om aan de voedselbank te geven oke maar waarom staat er nauw nooit blikjes katten / honden voer of anderedieren voedsel op die lijst de mensen die in nood zitten hebben vaak ook een huisdieren die alles voor hun betekenend en waar ze op hun manier. lief en leed mee delen en ook moeten onder houden dan zeggen mensen dan doe je ze weg maaaar je doet toch ook je kinderen niet weg ???? deze dieren betekenen net zo veel voor deze mensen misschien nog wel meer dus voedsel bank en omroep flevoland zet dan ook voor deze mensen in deze moeilijke tijd ook aub dierenvoedsel op de lijst van producten en laat de mensen aan geven of ze huisdieren hebben en wat voor zo helpen jullie mens en dier door de moeilijke tijd , dit zou geweldig zijn dieren zijn eerlijk en maken hun niet uit hoe je er uit ziet en wat je doet en beteken heeeel veeeel voor mensen vooral als mensen problemen hebben hun luisterend oor

  reageer
 • lezer.

   

  Goed dat dit gebeurt, maar zo ontzettend jammer dat dit nodig is.

  reageer
 • buuf21

   

  en als je als winkelt meld dat je artikelen voor hun hebt, krijg je te horen dat er geen mogelijkheid is dat dit wordt opgehaald..teleurstellend hoor

  reageer
 • Barbara

   

  Vorige landelijke acties hebben ook geen blijvend resultaat opgeleverd. Hopelijk deze dan wel.

  reageer
 • KC

   

  Goede zaak.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert