Roze lintje voor Flevoziekenhuis en Antonius

FLEVOLAND
Het Flevoziekenhuis in Almere en het Antonius ziekenhuis in Emmeloord hebben een roze lintje gekregen van de borstkankervereniging Nederland. De vereniging geeft het keurmerk aan ziekenhuizen met patiëntgerichte borstkankerzorg.

Het Sint Jansdal in Harderwijk krijgt ook een roze lintje, dit ziekenhuis heeft een dependance in Dronten. In totaal krijgen 77 ziekenhuizen dit jaar het roze lintje.

De uitslagen van de ziekenhuisonderzoeken zijn te vinden in de Monitor Borstkankerzorg.reacties (5)

 • Jolanda

   

  Helaas worden er overal fouten gemaakt, het blijft mensenwerk. maar ook ik heb hele goede ervaringen met het Flevoziekenhuis. De behandelingen en de aandacht tijdens en na de behandeling zijn prima in orde. een terechte onderscheiding.

  reageer
 • Johan54

   

  Heb een heel andere ervaring. Geweldige behandeling en begeleiding gehad en niet alleen mijn vrouw die hier aan is overleden, maar men had ook oog voor de naasten. Terechte onderscheiding.

  reageer
 • saartje

   

  ik kan niet meepraten over de borstkankerbehandeling in het flevo. maar wel heb ik al vanaf 1997 ervaring met het avl en die geven een menselijke en een goede zorgverlening...... perfect.

  reageer
 • nnn

   

  heb betere ervaringen met het flevo

  reageer
 • Maf

   

  Roze lintje voor het Flevoziekenhuis? Welke mafketel heeft dat bedacht? Ken iemand waarbij ze een punctie zo hebben verprutst, dat ze na 6 maanden maar even terug moest komen. Gelukkig vertrouwde ze het niet en heeft ze een verwijzing naar het AVL gekregen waar ze inderdaad borstkanker vonden. Als ze 6 maanden had gewacht was ze er nu misschien niet eens meer geweest. Zeker verdiend hoor, dat roze lintje!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert