Veel animo voor centrum onbegrepen klachten

ALMERE
Een Almeers revalidatiecentrum dat mensen helpt met onbegrepen gezondheidsklachten voorziet in een grote behoefte. De afgelopen drie jaar zijn er zeshonderd patiënten geholpen. Volgend jaar worden zelfs vijfhonderd patiënten in één jaar verwacht.

Het Centrum voor Integrale Revalidatie en Arbeidsactivering (CIRAN) behandelt mensen met pijn. Door tegelijk lichamelijke en psychologische oorzaken op te sporen en te behandelen, komt 98 procent van de patiënten van de pijn af.

Directeur Jelte de Kiewit van het revalidatiecentrum vindt het schrijnend dat er in Almere zoveel mensen binnen de gewone gezondheidszorg geen oplossing vinden voor hun problemen. Het centrum werkt nauw samen met de Zorggroep Almere, waardoor veel huisartsen bekend zijn met de aanpak van het centrum.

reacties (3)

 • jos Klinkenberg

   

  Ik kan jullie zeggen dat het echt helpt tot op de de vandaag gebruik ik bepaalde dingen nog wat ik daar geleerd heb het zijn toppers daar nog maals bedankt.

  reageer
 • Serge

   

  Ik heb ook een inbegrepen klacht. Ik wil dat onze burgemeester Jorritsma weggaat.

  reageer
 • Poe

   

  Snap dat ze dat vervelend vinden..Want het gaat ze natuurlijk puur om de hulp, geld heeft er echt helemaal niets mee te maken hoor!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert