Celstraf geëist voor mishandeling buurvrouw

LELYSTAD
Tegen een man uit Lelystad is door het Openbaar Ministerie zeven maanden gevangenisstraf geëist voor het mishandelen van zijn buurvrouw.

Hij zou een blik bier in haar gezicht hebben gegooid en haar meermalen hebben geslagen. De verdachte had het slachtoffer in het verleden al eens mishandeld en bedreigd.

De Lelystedeling verklaarde tegenover de politie dat hij handelde uit zelfverdediging omdat de vrouw hem en zijn hondje aanviel. De rechter doet over twee weken uitspraak.

reacties (2)

 • Buurtbewoner

   

  En begrijp voor de juiste beeldvorming dat deze buurvrouw een lieve beschaafde mevrouw van 72 jaar is. Aangevallen voor de 2e keer uit het niets., omdat "haar kop hem niet aanstaat." Het verklaren van zelfverdediging maakt deel uit van zijn leugenachtig bestaan waar hij trots op is, maar dat is dan ook werkelijk alles wat hij bezit in zijn leven, leugens en bedrog maar verder niets. Het is onbegrijpelijk dat na alle signalen uit de buurt van overlast in de zin van harde muziek, het slopen en oneigenlijk gebruiken van zijn huur woning, drank en drugsmisbruik, diefstal, gedoe in de nachtelijke uren en noem maar op dat het bijna 3 jaar heeft moeten duren voordat er ingegrepen is met helaas onze buurvrouw als slachtoffer. Deze buurvrouw heeft blijvend letsel opgelopen, aangevallen toen ze kwetsbaar was en verder niemand op straat. (Held) Buurtbewoners zijn met hem in gesprek geweest (en gebleven) mbt de overlast, beloften werden gemaakt gebroken en niet nagekomen. GGD ingeschakeld en politie diversen keren ingeschakeld, met de wbv in contact geweest. Het heeft allemaal niets uitgehaald en hij kon gewoon lekker zijn gang blijven gaan. Wij zijn blij dat hij opgerot is en dat hij niet meer in onze buurt terugkomt, maar wie word zijn volgend slachtoffer?

  reageer
 • nvt

   

  hard aan pakken die jonge je bent niet goed als je buur vrouw van 72 aan vald

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert