Hoop op betere regeling woekerpolissen

LELYSTAD
Verzekeraars zullen worden gedwongen om betere collectieve regelingen te treffen voor gedupeerden van woekerpolissen. Dat verwacht de Lelystadse financieel expert Ab Flipse van Woekerpolis.nl.

Hij reageert op berichten dat verzekeraars met gedupeerden geheime schikkingen hebben getroffen. Daardoor hebben zij veel hogere vergoedingen gekregen dan anderen die via een collectief claims hadden ingediend.

Flipse begrijpt dat de Consumentenbond boos is over de deals, omdat velen niet hebben kunnen profiteren. Daarom denkt hij dat de verzekeraars onder druk van de media-aandacht over de brug moeten komen met een betere collectieve schadevergoeding.

reacties (4)

 • Gedupeerde

   

  Wil U aub je mond houden over dollar tekens ik heb geprobeerd een pensioengat te dichten met deze manier omdat ik anders niet genoeg pensioen zou hebben op gebouwd en dus straks in de problemen kom. Doordat is hier zelf geen verstand van heb heb ik me laten voorlichten door een " betrouwbare verzekeringsagent, ik belande in een woekerpolis en kom nu straks alsnog in de problemen kan ik bij u terecht ? Ik zag echt geen dollar tekens maar dacht wel mijn oudedag voorziening goed geregeld te hebben. Denk even na voor dat U oordeelt.

  reageer
 • Poe

   

  Niet helemaal waar, in veel gevallen werd gezegd dat het een gegarandeerd rendement was en dat er geen risico was. Als je financieel expert dat zegt snap ik best dat je hem geloofd. Daarnaast is er bij woekerpolissen nog een ander grapje..de provisie en administratie kosten waren in sommige gevallen hoger dan wat er in de polis werd gestort, en dat is gewoon oplichting

  reageer
 • HM

   

  Wat een gezeur over al die woekerpolissen. Toen de mensen die afsloten hadden ze dollartekens in de ogen. Dat hebben ze helemaal zelf gedaan. Nu de winst tegenvalt, jammert iedereen ineens over compensatie. Als de winst hoger was geweest, had je echt niemand gehoord die het teveel aan winst af zou willen staan. Dit is gewoon een kwestie van hebzucht die nu verkeerd uitvalt. Want wie betaalt al die miljoenen die nu als compensatie geëist worden? Inderdaad de gewone klant die wel verstandig was en zich netjes heeft gedragen. Die is weer de klos en kan betalen voor de mensen die te dom en te hebzuchtig waren om te weten wat ze ondertekenden.

  reageer
 • Ron

   

  Om een geheime deal te sluiten zijn twee partijen nodig. Kennelijk zijn beide partijen er tevreden mee.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert