Cultuurbedrijf komt er toch

NOORDOOSTPOLDER
De gemeenteraad van Noordoostpolder heeft ingestemd met de komst van een Cultuurbedrijf. Daarin worden onder meer theater 't Voorhuys en het Muzisch Centrum ondergebracht.

Later wordt bekeken of ook museum Schokland onder de paraplu van het Cultuurbedrijf komt te vallen.

Collegepartij VVD wil het cultuurbedrijf marktgericht maken, met minder subsidies. Wethouder Andries Poppe neemt dit de partij niet in dank af, want in het collegeakkoord staat al omschreven hoe het cultuurbedrijf georganiseerd moet worden.

reacties (4)

 • -Z-

   

  O Noordoostpolderaars, zet u schrap. De hype zet zich door, na een hectare geen cultuur in ALmere nu dus een bedrijf in cultuur. Ha ha.

  reageer
 • theo

   

  Bundelen van kracht is op zich niks mis mee.

  reageer
 • whoknows

   

  Natuurlijk maken ze hier geld voor vrij, kunnen ze weer met een borrel en een hapje in de krant. En de thuiszorg is geen feestje voor hun in de petto. En voor de inwoners van de polder, laten we maar vast gaan sparen om de begrotingstekort op het nieuwe cultuurbedrijf en de gemeente bij te betalen. Dat zijn we ondertussen wel gewend.

  reageer
 • taxi chauffeur

   

  ongelooflijk, in deze tijd dat er zo bezuinigd wordt door deze gemeente op de thuiszorg kunnen ze wel geld vrijmaken voor andries poppen zn kindje, ze moeten ze schamen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert