Politie rolt twee wietplantages op

ALMERE
De politie heeft woensdag twee wietplantages opgerold in Almere. Vroeg in de ochtend vielen agenten een woning aan de Donarstraat in Poort binnen.

Volgens de politie gebeurde dat na een melding van een mogelijke inbraak. Agenten troffen een openstaande deur en een beschadigd kozijn aan. In het huis bleken in verschillende ruimtes zo'n 500 wietplanten te staan. Er was niemand in de woning aanwezig.

Een tweede hennepkwekerij werd woensdagmiddag ontdekt op het bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven. De politie heeft de plantage ontruimd, en kan nog niet zeggen om hoeveel planten het gaat. Wel is er in het bedrijfspand een 43-jarige Almeerder aangehouden. Op hetzelfde bedrijventerrein werden vorig jaar ook al vier hennepplantages ontdekt.

reacties (6)

 • rad

   

  snap het nog steeds niet het is maar een plant.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Een beetje repressie houdt de prijzen hoog. Overigens zijn veel wietplantages brandgevaarlijk, en heeft repressie dus wel degelijk zin.

  reageer
 • JD

   

  Ben mislukte gedoog beleid goed zat, vind vooral kwalijk dat politie zich niet uitspreekt tegen het gevoerd beleid, die weten als geen ander hoeveel tijd en geld het kost.

  reageer
 • Nico

   

  De Steiger is niet zo groot. Een middagje rondkijken in elk pand levert wellicht wat op. Is het geen tijd voor een Leegstand artikel die bepaald dat panden maximaal 3 jaar ongebruikt mogen blijven? Anders een herbestemming of zelfs sloop. Levert wel weer wat dynamiek op in het muurvaste vastgoed wereldje van Almere.

  reageer
 • tja...

   

  aan de ene kant van het land willen ze het vrijgeven en reguleren geen straat verkoop meer geen ripdeals en weten wat er aan een coffeshop verkocht word en wat er verkocht word vanuit de shops steeds meer landen geven het vrij en hier scherpen we alles aan wat een krom land kost bakken met geld dit opsporing, helikopters meerdere dagenlijks in de lucht kan het beter wat laten opleveren kwa belasting, blijft er ook wat geld voor ouderen in plaats van die te plukken maarja allemaal graaiers met boter op hun hoofd net als de balenende norm die boterhoofd verdient nu drie keer zijn eigen norm?????wat een land

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • .\/\/.

   

  Lekker makkelijk, die oprolbare plantages.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert