Honderden motorrijders verwacht bij eerbetoon

ALMERE
Woensdag worden in Almere honderden motorrijders verwacht voor een eerbetoon voor een verongelukte motorrijder. De Almeerder kwam vorige week om het leven in Oostenrijk.

Het eerbetoon wordt gehouden bij de motorclub van de man in Almere Haven en gaat vooraf aan de uitvaart. De dag van de uitvaart kon niet eerder worden vastgesteld, omdat het lichaam van de man nog in Oostenrijk was voor onderzoek.

Na het eerbetoon gaat de kist van de omgekomen Almeerder op de zijspan van een Harley Davidson naar Amsterdam, waar de uitvaart zal plaatsvinden.

reacties (2)

  • Rob

     

    Beste Andree, voordat je dermate stellig je mening geeft, denk ik dat het eventueel redelijk zou zijn om je even in de case in te lezen en daarna pas conclusies trekt. Het is namelijk zo, dat voor fietsers en voetgangers ook herdenkingstochten gehouden worden, en wanneer er een geliefd persoon bij een ongeluk het leven laat het normaal is dat er grote belangstelling is.

    reageer
  • Andree

     

    Er moeten helemaal geen eerbetonen op de openbare weg toegestaan worden. Dat doen we voor fietsers, brommers, voetgangers of automoibilisten ook niet en dus voor motorrijders die meestal zichzelf doodrijden ook niet.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert