Zeven jongens proberen 15-jarige te beroven

ALMERE
Zeven jongens hebben donderdagavond geprobeerd een jongen van 15 te beroven op de Heliumweg in Almere. De jongen fietste op het Spoorbaanpad, toen hij werd tegengehouden door de jongens die uit de bosjes sprongen.

Ze wilden weten of hij waardevolle spullen bij zich had en dat was niet het geval.

Nadat de knapen hadden geconstateerd dat hij inderdaad niets bij zich had, lieten ze de jongen gaan. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

reacties (8)

 • .\/\/.

   

  Militairen? Ben je nou helemaal besuikerd? Gewapende militairen op straat is iets voor voze dictaturen.

  reageer
 • Toon

   

  de politie heeft het te druk met automobilisten, dus de militairen erop af ...! dwz in de bosjes !

  reageer
 • Hek

   

  Nog niet eens, dat is bedacht door een meisje uit Almere. Jorritsma heeft het alleen geopend en is er deels met de eer vandoor gegaan. Het is ook belachelijk dat het niet kan, maar het is er overdag eigenlijk al niet veilig en zou dan toch mijn kind daar niet alleen laten fietsen en al helemaal niet in de avond/nacht. Al is het absoluut niet de schuld van die jongen of zijn ouders.

  reageer
 • Bea

   

  Enig idee hoe je dan van Stad in Poort komt. het moet toch voor een 15 jarige wel mogelijk zijn om van en naar je sport vereniging te komen, zonder je ouders en zonder dat een paar debielen uit de bosjes komen springen Met zijn zevenen het is echt te gek voor woorden. ik wandel er regelmatig zelf en voel me nooit echt veilig ondanks dat ik met mijn man ben. tegen 7 knullen kun je samen ook niks. maar goed onze burgemeester heeft een ontmoetingsplek in het centrum bedacht, voor de stappers, want buiten de stap uren gebeurd er niks toch ?

  reageer
 • anoniem

   

  Hou op!!! Je vraagt er niet om om beroofd te worden alleen of met elkaar fietsen als ze willen bedreigen ze je toch. Ze moeten met handen van iedereen afblijven. Er kortzichtig deze opmerking

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • johan55

   

  Stuur die helden maar even langs Jorritsma, dan kunnen ze uitleggen waarom ze naar het Spoorbaanpad gaan. Volgens haar is het daar volkomen veilig.

  reageer
 • Peter

   

  Spoorbaanpad heeft toch de hoogste prioriteit?

  reageer
 • Lexie

   

  Wie laat zijn kind ook alleen in Almere fietsen en Spoorbaan pad dan vraag je er om

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert