LelySTART trapt af met Jett Rebel

LELYSTAD
In Lelystad is vrijdagavond het driedaagse evenement LelySTART begonnen. Dat is de aftrap van het nieuwe culturele jaar.

Hoogtepunt van de eerste avond was het optreden van Jett Rebel, de rijzende ster in de Nederlandse muziekwereld. Daar kwam het meeste publiek op af.
Daarvoor traden de Towns of Saints op.

Op zaterdag vinden er in het Agoratheater en cultureel centrum De Kubus diverse zang- en dansoptredens plaats. 's Avonds treden naast het theater Nielson, The Opposites en Splendid op. In het centrum zijn de hele dag kunstenaars bezig met 3D streetpainting en verder is er een kunstmarkt.

Op zondag kan er tijdens de proeverij gesmuld worden van kleine hapjes en worden de optredens en kunstmarkt voortgezet.

reacties (4)

 • Tom

   

  Ik ben oud en ik vind dit soort evenementen geweldig. Het brengt leven en sfeer in de stad. Het is niet OF geld naar de oudere OF geld naar dit soort evenementen; voor mij is het EN en EN! Jong en oud maken samen de samenleving.

  reageer
 • Elbert

   

  Precies Tom, voor elkaar met elkaar. Er is genoeg ellende...

 • David

   

  Onbeschoft,zoveel geld dat weggegooid wordt met dit soort onzin,ook het op de weg schilderen.het geld had naar de ouderen gemoeten,en niet naar rotzooi op straat en geen goede muziek.

  reageer
 • Miep miep

   

  Nu alles naar de ouderen. En volgende week breekt de jeugd de halve stad af en dan moet er snel iets gebeuren voor jongeren want zij vervelen zich. Het is ook nooit goed. Lelystad, het was top!

 • Mark

   

  Alleen maar zeuren en zeiken. Echt alleen maar het negatieve er van ik zien. Ga eens leven, en wees blij voor andere. Sneu deze reactie weer

 • Dave

   

  Of u meent dit werkelijk of u zoekt aandacht.Ik kom net van het feest vandaan en het was gewoon heel erg gezellig.Misschien is een hutje op de hei voor u een optie? Heeft u nergens last meer van.

 • Aldus

   

  Ik sluit me aan mij de opmerkingen van Dus hieronder. David heeft helemaal gelijk. Eigenlijk kunnen we op alles bezuinigen, maar niet op de begonias waar onze ouderen, waar ik veel respect voor heb, achter zitten. Maar eigenlijk, beste David, We mogen idd. onze ouderen in de samenleving niet vergeten en te kort doen. Helemaal mee eens, maar om dan Lelystart zo af te branden is ook sneu. Zo zullen er altijd mensen zijn die het waarderen en mensen die dat dus niet doen. Sterkte, het duurt nog maar 1 1/2 dag ;-)

 • Oudere

   

  Deze oudere vindt uw mening smakeloos en van weinig respect voor mijn leeftijdsgenoten getuigen. Papagaaien, niks anders.

 • Me

   

  Het is nooit goed,he. Zo vaak is er niet wat in Lelystad te doen. Gelukkig zijn er veel mensen die het wel waarderen. En het weer doet ook lekker mee. :)

 • dus

   

  zo is het david. helemaal niets meer doen en alles naar de ouderen. geen cultuur geen kunst geen sport geen leuke dingen. alles naar de ouderen wang die hebben helemaal niets.

 • Ronja

   

  Leuk weekend weer, het wordt weer gezellig in de stad. en dan ook nog mooi weer erbij!!

  reageer
 • Lely

   

  Het was gezellig hoor !!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert