Wethouder blijft bij ontslag huishoudelijke hulp

NOORDOOSTPOLDER
Wethouder Hennie Bogaards van de gemeente Noordoostpolder blijft bij haar standpunt over de ontslagen bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Dat betekent dat de huishoudelijke hulp van de organisatie vanaf 1 maart op straat staat.

Bogaards deed deze uitsprak maandagavond in de gemeenteraad, na twee moties van de Partij van vrije Poldermensen. Die wilde dat het huishoudelijke personeel van de Zorggroep langer in dienst kan blijven. En dat de gemeente de huishoudelijke hulp zelf gaat regisseren.

Beide moties werden niet door de raad aangenomen.

reacties (16)

 • Marianne

   

  Zorg dat de thuiszorg ook een sterrenstelstel krijgt. Sommige hulp van deze organisatie hoort thuis in het vakje KNOEIERS wat geld graait over de rug van hulpeloze mensen. Hoezo hulp, GELDGRAAIERS.

  reageer
 • Dragonda

   

  Je zult maar geen sociaal netwerk hebben dan ben je als oudere, hulp behoevende of mensen met een beperking mooi klaar in NL. Je word gestraft als je wat krijgt. De kosten lopen hoog op voor deze groep. Bij alle zorgen die deze groep heeft om de eindjes aan elkaar te knopen word ze ook nog eens alles afgenomen. Van alles kan in NL gaan we naar er kan niks. Ik hoop voor de mensen die dit beslissen dat ze gezond blijven. Iedereen wil graag zo lang mogelijk thuis wonen maar geef dan ook de zorg die nodig is. Ik denk dat ik mijn zorgverzekering maar op zeg en dit geld op een spaarrekening zet want je moet toch al alles zelf betalen. Moet je wel hopen dat je je baan houd. De zorg kan niet zonder de HUISHOUDING

  reageer
 • .\/\/.

   

  Heb je wel eens een begroting rond moeten breien?

  reageer
 • Ben

   

  dus. ? zorgen dat A. Meer mensen gaan stemmen. B. stem sociaal. Niet op de rechtse asociale en nutteloze partijen als de pvv em partij voor de dieren. daarom gaat dit land te gronde.

  reageer
 • Ben

   

  de koning liegt niet. Hij verteld het verhaal van het kabinet. Dus is het nog veel erger

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • henk

   

  Terwijl thuiszorgmedewerkers grote kans hebben dat ze worden ontslagen wordt er in de troonrede verteld dat de ouderen hun vertrouwde hulp blijven houden . Eigenlijk kun je de ouderen dit gelieg van de koning niet aandoen !

  reageer
 • Antje

   

  Zij gaan weer werk zoeken, en werken dan zwart....

  reageer
 • Marie

   

  jammer dat niet veel meer mensen SP hebben gestemd. nu moeten er meer mensen in de WW. kijk eens wat dat kost! ouderen komen sneller in een verpleeg of verzorgings huis , kijk eens wat dat kost! daar moeten ze meer met vrijwilligers werken......zucht.......minder zorg voor ouderen. meer werkdruk voor de verzorgenden....iedereen is nu een verliezer.....

  reageer
 • zorg

   

  helemaal gelijk.?

  reageer
 • erik

   

  als bejaarde heb je dan hard geknokt voor je land.en nu word je in de kou gezet.och de oudjes zijn nu niet belangrijk meer.maar ow wee als ze zelf oud is,dan heeft zij wel thuis hulp

  reageer
 • Teun

   

  Stelt niks voor die ontslagen in de thuiszorg ,althans volgens minister Schippers. Al die hard werkende mensen in de zorg,worden nu afgescheept met een fooi ,om hun werk op een andere manier hopelijk voort te zetten.

  reageer
 • Frank

   

  Goed gesproken Jan! Je hebt helemaal gelijk. We worden gelokt met leugens en we trappen er allemaal in.

  reageer
 • Carry

   

  Ja en waar blijft het geld dat hiervoor bestemd is?? Zeker weer in een ander potje voor een of ander project waar niemand op zit te wachten. Of voor de Wellerwaard of De Deel. Maar in elk geval niet voor de de mensen die hulp nodig hebben!

  reageer
 • Jan

   

  Ja, zodra gekozen doen ze alles waar je niet achter staat. Je kunt ze helaas niet meer wegstemmen, zou dat niet prettig zijn? Alsof stemmen iets zegt over wat er met je stem gebeurt.

  reageer
 • 13xx

   

  maar wie kiest die politici? wij

  reageer
 • hart

   

  Weer zoveel mensen werkeloos, en de ouderen geen hulp. Waar moet dit heen. Hulpeloos kijk ik toe hoe dit land kapot gaat. Alle goede dingen in de zorg gaat weg. Datgene waar zo hard voor gewerkt is. Het is een schande voor iedereen. Politiek wordt eens wakker. Ik wens iedereen veel sterkte.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert