Arbeidsondersteunende instellingen onder één dak

LELYSTAD
Drie instellingen die werkzoekenden in Lelystad helpen bij het vinden van een baan zijn vanaf volgende week onder één dak te vinden. Het gaat om het Werkbedrijf Lelystad, Concern voor Werk, en een gedeelte van onderwijsgroep Eduvier.

De drie organisaties verhuizen naar het oude pand van het ROC op industrieterrein Noordersluis. De verhuizing zal er volgens de instellingen aan bijdragen dat werkzoekenden beter worden geholpen. Hoewel er intensief samengewerkt zal worden, gaat het niet om een volledige fusie.

Naast kantoorfuncties verhuizen ook ruim 300 medewerkers van de sociale werkplaats naar het gebouw.

reacties (2)

 • Zo goed werken ze echt niet samen, concern voor werk en het werkbedrijf is al 1 bedrijf en zo goed helpen ze je niet als werkzoekende. Enige wat ze doen is deze groep mensen kleineren, totaal geen begeleiding,opleidingen wordt maar door je mik gepropt zonder enige inspraak (heb nog een hele waslijst). De verhuizing zal echt geen extra bijdrage leren dat het beter zal gaan (heb jammer genoeg ervaring met deze bedrijf).

  reageer
 • Het is niet goed of het deugt niet

   

  Nou het is genoteerd, en we gaan alles oplossen.

 • Ik heb wel goede ervaringen en een baan. geen droom baan maar ja ben blij dat ik wat heb.

 • Rob

   

  Zorg dan ook voor een fatsoenlijke oversteek plaats voor deze mensen . De kans is heel groot dat zij nu niet via de rotonde maar dwars door het gras naar de overkant van de weg gaan om op hun werk te komen

  reageer
 • Dus er moet een oversteek plaats aangelegd worden omdat mensen zich niet aan de verkeersregels houden? omgekeerde wereld haha

 • Kaas

   

  Tja waar je wakker om kan liggen pff

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert