Jaar cel geëist voor misbruiken stiefdochters

ALMERE
Tegen een 56 jarige Almeerder is een jaar cel geëist waarvan 6 maanden voorwaardelijk. De man wordt verdacht van ontucht met zijn twee minderjarige stiefdochters.

In 2002 werden de meisjes van toen 13 en 16 jaar misbruikt, tien jaar later hebben de zussen aangifte gedaan. De moeder van de twee vrouwen had de relatie met de man toen al verbroken.

De advocaat van de verdachte vraagt om vrijspraak omdat er te weinig bewijs zou zijn. Een oudere zus en stiefbroer van de slachtoffers sliepen op dezelfde slaapkamer, zij hebben nooit iets gemerkt van ontucht. Ook de moeder heeft niks gezien.

De rechtbank doet op 1 oktober uitspraak.

reacties (4)

 • Andrea

   

  Ja nog ff zeg

  reageer
 • Jay

   

  Zou het misschien ook kunnen dat de twee dames hun stiefvader niet zo aardig vonden en daarom samenspannen om het hem moeilijk te maken? Waarom zit de man in het verhaal altijd per definitie fout?

  reageer
 • Almere

   

  straf verdiend hij want je moet van minderjarigen/kinderen afblijven. Maar wat ik mis in dit verhaal is of hij ook hulp krijgt om met zijn geaardheid om te gaan. Pedosexualiteit is een geaardheid waar mannen maar ook vrouwen zeer veel problemen van kunnen ondervinden omdat het niet is wat ze willen. Toch gaan er regelmatig mensen de fout in, daarom pleit ik voor meer openheid en hulp voor deze mensen, dit om in de toekomst slachtoffers te voorkomen.

  reageer
 • Olfie

   

  Een jaar??????? Als deze man veroordeeld word is hij dus schuldig volgens de rechter. Dan komt een jaar nog niet in de buurt van de straf die hij verdiend

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert