PVV verbaasd over steun van Staten

FLEVOLAND
De PVV-fractie in Provinciale Staten was woensdagavond verbaasd over haar eigen succes.

De partij kreeg op 1 avond maar liefst 3 keer de unanieme steun van de overige fracties. Dat is nog nooit gebeurd.

De Staten steunden onder meer amendementen over hoe er met geheimhouding moet worden omgegaan.reacties (8)

 • Rob

   

  Hup Pvv

  reageer
 • Bart

   

  Helaas is de PVV met zijn regelmatig polariserende uitingen een van die problemen...

  reageer
 • Jan

   

  Niks somber, realisme heet dat. Ik stop mijn hoofd niet in het zand voor de problemen die er zijn.

  reageer
 • Joke

   

  Beste Jan, problemen zijn er soms, andere keer worden ze van en over niets gemaakt. Wat een somber gedoe, dat laatste.

  reageer
 • Jan

   

  Ach, het nieuws lezen is blijkbaar heel moeilijk. Al gelezen wat er vandaag in Australie gebeurt? En wat er onder onze eigen neus in Nederland plaatsvindt? Het houdt echt wel een keer op, en de politici kunnen allemaal wel doen of het meevalt, maar uit elke peiling blijkt dat de meerderheid van de stemmers, en daar draait het om, het heel anders begint te zien. Ik ben geen PVV stemmer, maar was er maar een partij die de waarheid durft te zeggen, zonder die domme uitspraken keer op keer. O, wacht, maar die meneer die toen heel goed kon verwoorden wat er mis was, tsja, die is gewoon vermoord door een van die idioten die hem als een gevaar zagen voor de linkse kliek. Maar wie bleek nu echt een gevaar?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • .\/\/.

   

  Wat jij 'politiek correct gedrag' noemt is wat mij betreft niet meer dan beschaving. Het mantra 'benoemen' is niet meer en niet minder dan een excuus voor etnische framing, die de core business is van de PVV.

  reageer
 • Jan

   

  Dus dat is de voorwaarde, bepaalde onderwerpen vermijden, anders geen steun? Wat een verschrikkelijk voorbeeld van het zogenaamde politieke correcte gedrag. Hoe zit het dan met gewoon correct gedrag? Want mag je nu dan problemen niet meer benoemen vanuit de al te bekende hoek, door jou medelanders genoemd, maar die juist de Nederlandse waarden afwijzen? Zonder te generaliseren wil jij toch ook niet ontkennen dat er problemen te over zijn? Alle grote politieke partijenen zijn het daar echt wel over eens onderhand.

  reageer
 • Almeerder

   

  Blij dat de PVV verrast is met dit eigen succes... Wellicht dat ze nu eens gaan inzien dat als ze niet alle voorstellen een draai geven naar medelanders, ze steun vinden bij de overige fracties.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert