Gedupeerden Eclectival wachten op geld

EMMELOORD
Lang niet alle mensen die een kaartje hadden gekocht voor het afgelaste dancefeest Eclectival in Emmeloord hebben hun geld teruggekregen. Dat lieten de gedupeerden via Facebook weten.

Het evenement, dat eind mei zou worden gehouden, werd geannuleerd vanwege het slechte weer. Volgens de organisatie waren de 2600 kaartjes bijna uitverkocht en zouden alle mensen hun geld terugkrijgen. Volgens een aantal is dat ook gebeurd.

De organisator laat weten dat de mensen die niets hebben teruggekregen, niet de juiste procedure hebben gevolgd. Verder wil hij niets zeggen. Het is niet duidelijk of dj's en leveranciers wel zijn betaald.

reacties (7)

 • Snorretje

   

  Voor fraude is een bepaalde mate van opzet vereist. Dat lijkt hier niet aanwezig. Dan is het een civiel conflict. Stel de eigenaar in gebreke en schakel desnoods een deurwaarder in.

  reageer
 • frank

   

  heb je wel wat uitgegeven dan?

  reageer
 • Almere

   

  ach die paar tientjes.. ik hoef mijn geld niet terug..

  reageer
 • kayleigh en Matthijs

   

  wij hebben alles gevolgt maar geen geld terug gehad we zijn bij politie geweest voor aangifte te doen tegen die organisatie infinity dance events emmeloord die wilt er niks aan doen terwijl de organisatie fraude pleegt gebelt met juridische advies maar die zeggen aangetekende brief op sturen na organisatie of bij fraude help desk melden om hij vaker geen feesten Door heeft laten gaan we hebben gewoon recht op ons geld!

  reageer
 • Andre

   

  Er komt vast geen feest volgend jaar. Ik heb wel geld terug gekregen van de 6 kaarten, vrij snel al. Kaarten opgestuurd en het was klaar. Dat hij nu zegt dat mensen niet de juiste procedure hebben gevolgd is onzin. De Facebook pagina van electival is inmiddels verwijderd dus nu kan je nergens meer de procedure vinden of contact met ze opnemen. De kaartjes waren over de 30 euro, tikt lekker aan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lely

   

  Zijn er gewoon met het geld vandoor.......!!!

  reageer
 • frank

   

  geef vrijkaarten voor komend jaar, hou jezelf ook je kop droog.Oplossing?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert