Handelsmissie komt aan in Zhejiang

FLEVOLAND
De Flevolandse handelsdelegatie bestaande uit ondernemers en de provincie is zondagochtend aangekomen in de Chinese provincie Zhejiang. Rond half acht landde het vliegtuig op het vliegveld van Hangzhou, de provinciale hoofdstad.

Even bijkomen was er niet bij voor de ondernemers en de provinciale delegatie. Rond het middaguur stond een rondvaart over het toeristische West Lake op het programma.

De komende dagen staan in het teken van de Flevolandse bedrijven die meedoen aan de handelsmissie. Zij hebben door tussenkomst van de provincie afspraken kunnen maken met Chinese zakenmensen.

Omroep Flevoland doet de komende week dagelijks verslag van de handelsmissie.

reacties (4)

 • Polderboer

   

  Heel mooi, hoe meer handel met de chinezen hoe beter voor mijn portemonnee.

  reageer
 • Ron

   

  Heel goed dat we te zien krijgen wat het doel van deze reis is.

  reageer
 • Jos

   

  Ik word graag op de hoogte gehouden over hoeveel concrete opdrachten en werkgelegenheid dit opbrengt. En verder geen blablablabla .

  reageer
 • MKM

   

  Ik verwacht niet dat de Chinezen klaarstaan met concrete opdrachten. Is een kwestie van relatie opbouwen (investeren) en na verloop van tijd worden er dan wellicht zaken gedaan.

 • Pyrrus

   

  Geef even aan welke bedrijven aan deze handelsmissie deelnemen! Het blijft nu zo vaag.

  reageer
 • Lin

   

  Nog meer Chinese ellende.. Uitbuiting,mishandeling, uitroeiing, geen vrijheid van meningsuiting en geloof . Het uitroeien van de Tibetanen en hun cultuur. Geen persvrijheid etc etc. Fijn land om de band mee te verstevigen.. Geld geld geld BAH

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert